iPhone 8'den Samsung A54'e geçilir mi?

Hocam bence daha fazla gider. Sonuçta o bir iPhone 😉

Şu zihniyetten bir çıkın artık. Fanboylar fazlasıyla doluydu bir tane daha yakaladık. Tamam sen git ilk çıktığından beri kullandığın iPhone 5S'ini kullanmaya devam et sonuçta "o bir iPhone" hiç kasmıyor PUBG HDR açıyor değil mi? 🤣 Android kötü Android en kötüsü (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu zihniyetten bir çıkın artık. Fanboylar fazlasıyla doluydu bir tane daha yakaladık. Tamam sen git ilk çıktığından beri kullandığın iPhone 5S'ini kullanmaya devam et sonuçta "o bir iPhone" hiç kasmıyor PUBG HDR açıyor değil mi 🤣 Android kötü Android en kötüsü (!)

Hayatında 1 kere bile iPhone kullansaydın bunu demezdin. Soruyorum, hayatında hiç iPhone kullandın mı ve hangi modelini kullandın, yalan söyleme ama.

Hayatında 1 kere bile iPhone kullansaydın bunu demezdin. Soruyorum, hayatında hiç iPhone kullandın mı ve hangi modelini kullandın, yalan söyleme ama.
Kulaktan duyma bilgiler ile cevap veriyorlar yüksek ihtimal ile. Kullandığım telefonları bana öğretiyorlar resmen. Sonra da fanboy diyorlar.

Kulaktan duyma bilgiler ile cevap veriyorlar yüksek ihtimal ile. Kullandığım telefonları bana öğretiyorlar resmen. Sonra da fanboy diyorlar.

Bu forumun en kötü yanı fan boy kelimesinin yanlış anlaşılması, bütün herkes en ufacık bir şeyde bile hemen fan boy diyor, bir markayı sevmek fanboyluk değildir. @Pasagultekin

İOS İnstagram Facebook Whatsapp Twitter'da hatasız çalışıyor.Android kullanmamak için bence en büyük sebep.
Hocam ben şu anda 6S kullanıyorum ama Samsung'un amiral gemisi dedikleri telefonlarda da sosyal medya uygulamalarında sıkıntısız çalıştığını duydum. Ne derece doğru bilemem tabii.

Hocam ben şu anda 6S kullanıyorum ama Samsung'un amiral gemisi dedikleri telefonlarda da sosyal medya uygulamalarında sıkıntısız çalıştığını duydum. Ne derece doğru bilemem tabii.

Son güncellemelerle galiba sadece üst düzey Android telefonlarda bu sorunu azalttılar, ama hala daha bir iPhone kadar performanslı değil sosyal medya konusunda.

Yeni konular

Geri
Yukarı