iPhone 8 kullanıyorum artık donmaya, kasmaya, takılmaya başladı. Sizce A54'e geçmeye değer mi?
Batarya değişimi yaparsanız kasma donma sorunu gider, bana göre geçmek mantıksız, iPhone 8'in daha rahat bir 2-3 yılı var.
iPhone 8 kullanıyorum artık donmaya, kasmaya, takılmaya başladı. Sizce A54'e geçmeye değer mi?
Hocam bence daha fazla gider. Sonuçta o bir iPhoneiPhone 8'in daha rahat bir 2-3 yılı var.
Hocam bence daha fazla gider. Sonuçta o bir iPhone![]()
Şu zihniyetten bir çıkın artık. Fanboylar fazlasıyla doluydu bir tane daha yakaladık. Tamam sen git ilk çıktığından beri kullandığın iPhone 5S'ini kullanmaya devam et sonuçta "o bir iPhone" hiç kasmıyor PUBG HDR açıyor değil miAndroid kötü Android en kötüsü (!)
Kulaktan duyma bilgiler ile cevap veriyorlar yüksek ihtimal ile. Kullandığım telefonları bana öğretiyorlar resmen. Sonra da fanboy diyorlar.Hayatında 1 kere bile iPhone kullansaydın bunu demezdin. Soruyorum, hayatında hiç iPhone kullandın mı ve hangi modelini kullandın, yalan söyleme ama.
Kulaktan duyma bilgiler ile cevap veriyorlar yüksek ihtimal ile. Kullandığım telefonları bana öğretiyorlar resmen. Sonra da fanboy diyorlar.
Hocam ben şu anda 6S kullanıyorum ama Samsung'un amiral gemisi dedikleri telefonlarda da sosyal medya uygulamalarında sıkıntısız çalıştığını duydum. Ne derece doğru bilemem tabii.İOS İnstagram Facebook Whatsapp Twitter'da hatasız çalışıyor.Android kullanmamak için bence en büyük sebep.
Denemek gerekiyor işte hocam. Hep bu yüzden telefonlar kötüleniyor. Kullanmayan insanlar kötülüyor, insanlar da inanıyor.sıkıntısız çalıştığını duydum.
Hocam ben şu anda 6S kullanıyorum ama Samsung'un amiral gemisi dedikleri telefonlarda da sosyal medya uygulamalarında sıkıntısız çalıştığını duydum. Ne derece doğru bilemem tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.