iPhone 11'den Samsung S21 FE'ye geçiş yapılır mı?

Bütçe
15000
Merhaba dostlar, konu başlıktaki gibidir. Kullanma alışkanlığım sosyal medya ve film izlemekten ibaret. Telefonda hiç oyun oynamıyorum. iPhone 11'de batarya ve ekrandan mutlu değilim. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
Geçme hocam çok telefon degistiresin varsa üst model ios cihazlara bak, macera arama

S21 FE her tütlü daha üstün (ama IOS stabilitesi yaşatmaz yinede One UI arayüzü kesinlikle mutlu eder)
Dynamic amoled 120 Hz FHD panel mükkemel.
İşlemci kağıt üstünde Exynos 2100 daha üstün
Batarya performansı daha iyi
Kamera memnun eder zaten geçiş yaparsanız dizi/film izleme zevkiniz artacaktır ve pil performansı memnun edecektir.

S21 FE'ye geçilebilir, tam anlamiyla kayda değer bir geçiş yapmak istiyorsaniz Galaxy S22 daha iyi olur.

Film izlemek için exynoss işlemciye geçmeye degmez

Madem bu kadar çok biliyordunuz niye 2 ayri forumda da birçok kez telefon önerisi konusu açtınız? Fiyatini hak etmeyen bir iPhone aldınız ve kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

S21 FE'ye geçilebilir, tam anlamiyla kayda değer bir geçiş yapmak istiyorsaniz Galaxy S22 daha iyi olur.

Madem bu kadar çok biliyordunuz niye 2 ayri forumda da birçok kez telefon önerisi konusu açtınız? Fiyatini hak etmeyen bir iPhone aldınız ve kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

İzlenimleriniz için sizi tebrik ederim.
(Şu an fiyatını hak etmeyen bir telefon almadım hala aynı telefonum ile duruyorum.)
Açtığım cogu konudaki cevapları biliyorum aslında amacım hangi üyenin nasıl görüşleri olduğunu tespit etmek diyebiliriz.
(Sokak röportajı yapıp,sonuçları grafiğe döken bir gazeteci gibi düşünebilirsiniz.)
Exynoss 2100 işlemcili S21FE yakınımdaki insanlarda var.
Exynossun kendini nasıl geliştirdiğini de eskisi gibi olmadığını da,
Açtığım konularda S22'nin nasıl performansları olduğunu da nasip şikayetler ve artıları olduğunu da biliyorum,
Ki bu forumda geçen çoğu telefon etrafımdaki insanlarda var.
Size tavsiyem bu kadar takıntılı olmayın.
Android olmayın
iOS olmaya çalışın 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı