iPhone 11'e iOS 18 kurmak mantıklı mı?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba iOS 18 kurmak ne kadar mantıklı? Çevremdekiler beğenmediklerini söylüyor herhanhi bir kasma donma yaşar mıyım?

Şu an bir kasma donması yok gayet iyi bir güncelleme arayüz ve tasarım olarak da çok bir farkı yok neredeyse aynı kurabilirsiniz.

Tasarım olarak çok bir farkı yokta galeriyi ve denetimler kısmını sevmedim ben. mobil veriyi açmak için şu kısmı açmak gereksiz bence. denetim ekleyerek ayrı olarak ekleyebiliyoruz mobil veriyi.
yeni-tanitilan-ios-18-isletim-sistemi-kontrol-panelinde-degisiklige-izin-veriyor-17180870694981.jpg

Tasarım olarak çok bir farkı yokta galeriyi ve denetimler kısmını sevmedim ben. Mobil veriyi açmak için şu kısmı açmak gereksiz bence. Denetim ekleyerek ayrı olarak ekleyebiliyoruz mobil veriyi.Eki Görüntüle 2323684

18.1 ile bunu düzeltiyorlar.

Merhaba iOS 18 kurmak ne kadar mantıklı? Çevremdekiler beğenmediklerini söylüyor herhanhi bir kasma donma yaşar mıyım?

Sorun yaşamazsın. Ana sayfadaki siyah tema harika olmuş bu arada.

Tasarım olarak çok bir farkı yokta galeriyi ve denetimler kısmını sevmedim ben. Mobil veriyi açmak için şu kısmı açmak gereksiz bence. Denetim ekleyerek ayrı olarak ekleyebiliyoruz mobil veriyi.Eki Görüntüle 2323684

Denetimler kısmı Xiaomi telefonlar gibi olmuş onu bende sevmedim Apple özgünlüğü gitmiş ama yeni galeriyi vesaire çok beğendim hoşumada gayet gitti.

Denetimler kısmı Xiaomi telefonlar gibi olmuş onu bende sevmedim Apple özgünlüğü gitmiş ama yeni galeriyi vesaire çok beğendim hoşumada gayet gitti.
Hocam xiaomi zaten appledan kopyala yapıştır yapmıştı. Apple alttaki kısımları yuvarlak yapmış bence daha iyide olmuş üst kısımlar ile uyuşuyor eski kontrol merkezi 7 senelikti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı