iPhone 12 Pro vs iPhone 13

13'ün tek kayıbı 2gb ram farkı.

Fark edilecek bir farkları yok.

412 mah bir fark var, yine göze gelecek bir fark yok.
İphone'larda pro serileri düz serilere göre çok premiumdur. Pro serisi ve normal düz seriyi kullanmış birisi bunu rahatlıkla bilebilir.
Nasıl alacağınızı bilmiyorum ama aynı paralarsa 12 Pro tercih edilmeli. Eğer 13 daha ucuzsa 13 de tercih edilebilir.
Ama ben olsam 12 Pro'nun üstüne çıkmak istiyorsam 13 Pro alırım.

A15 Bionic farkı ne olacak peki? Ayrıca yakından iki telefonu da gördünüz mü bilmiyorum ama Çentiğin küçük olması ekranı daha güzel gösteriyor.

Aralarında fark yok denecek kadar az, hatta yok diyebiliriz.
Kağıt üzerinde yok deneyim olarak var. Her şey kağıt üstünde bitmiyor.
A15 Bionic farkı ne olacak peki? Ayrıca yakından iki telefonu da gördünüz mü bilmiyorum ama Çentiğin küçük olması ekranı daha güzel gösteriyor.
A14 Bionic sanki A7 falan gibi muamele yapıyorsunuz çok garip :D

Kağıt üzerinde yok deneyim olarak var. Her şey kağıt üstünde bitmiyor.

A14 Bionic sanki A7 falan gibi muamele yapıyorsunuz çok garip :D
Yok yapmıyorum, buradan okuyabilirsiniz aradaki farkı.

Adsız.jpg

Apple'ın yaptığı kelime oyunları, gündelik hayatta deneyim olarak farkları yok dostum.
Siz beni anlamıyorsunuz gündelik fark arasında A12 Bionic ile de fark yok uzun ömürlülük, performans ve verimlilik açısından A15 Bionic daha iyi bunu anlatmaya çalışıyorum. 13 serisindeki küçük çentik olayı oldukça iyi gözle görülür fark var.

Siz beni anlamıyorsunuz gündelik fark arasında A12 Bionic ile de fark yok uzun ömürlülük, performans ve verimlilik açısından A15 Bionic daha iyi bunu anlatmaya çalışıyorum. 13 serisindeki küçük çentik olayı oldukça iyi gözle görülür fark var.
Gözle görülür bir fark önümüzdeki senelerde ortaya çıkar. 13 daha uzun ömürlü olur.

Hocam bi tarafta da Pro serisi var. Pro serileri her zaman daha iyidir. Kağıt üzerinde değil deneyim olarak. 12 Pro alınacaksa veya bütçe arttırılmak isteniyorsa 13 Pro alınır 13 alınmaz. Ama şöyle bi sıkıntı var, konu sahibinin bütçesini bilmiyoruz, aynı paralarsa 12 Pro alınabilir. Daha ucuzsa 13 tercih edilmesi daha mantıklıdır.
Konu sahibi bütçe hakkında detay verirse daha iyi tartışabiliriz hangisini alması gerektiği hakkında.

Gözle görülür bir fark önümüzdeki senelerde ortaya çıkar. 13 daha uzun ömürlü olur.
12 Pro zaten çok iyi telefon ona bir şey demiyor kimse Apple da en önemli donanım işlemcidir, A15 Bionic ile A14 arasında gündelik olarak fark yok zaten uzun ömürlülük, performans ve verimlilik olarak hangisi daha iyi herkes biliyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı