iPhone 12 Pro vs iPhone 13

12 Pro zaten çok iyi telefon ona bir şey demiyor kimse Apple da en önemli donanım işlemcidir, A15 Bionic ile A14 arasında gündelik olarak fark yok zaten uzun ömürlülük, performans ve verimlilik olarak hangisi daha iyi herkes biliyor zaten.
Hocam şuan İphone 7 kullanıyorum, şarj harici mükemmel. Hız olarak hiç bir sorunu yok, yakın zamanda artık güncelleyeceğim 5 yıldır kullanıyorum. Bataryasını 1 kere bile değiştirmedim pil sağlığı %79. Yani A15 ile A14 ilerleyen yıllarda fark hissettireceğini şahsen düşünmüyorum.

Hocam bir tarafta da Pro serisi var. Pro serileri her zaman daha iyidir. Kağıt üzerinde değil deneyim olarak. 12 Pro alınacaksa veya bütçe arttırılmak isteniyorsa 13 Pro alınır 13 alınmaz. Ama şöyle bir sıkıntı var, konu sahibinin bütçesini bilmiyoruz, aynı paralarsa 12 Pro alınabilir. Daha ucuzsa 13 tercih edilmesi daha mantıklıdır.
Konu sahibi bütçe hakkında detay verirse daha iyi tartışabiliriz hangisini alması gerektiği hakkında.

Bütçem 32K şu an da arttırılabilir mi evet ama telefonum yok el konuldu ve uzun süre verilmeyecek şu an da almam lazım. 1-1.5 yıl sonra tekrar telefon değiştireceğim o yüzden idare edecek fotoğrafları hoş olan birini almak istiyorum

Bütçem 32K şu an da arttırılabilir mi evet ama telefonum yok el konuldu ve uzun süre verilmeyecek şu an da almam lazım. 1-1.5 yıl sonra tekrar telefon değiştireceğim o yüzden idare edecek fotoğrafları hoş olan birini almak istiyorum
32 bin TL'lik bir telefonun 60Hz olması senin için fark etmez ise iPhone 14 alabilirsin.

İkinci el mi düşüneceksiniz yoksa sıfır mı ? Sıfır alacaksanız 13 alın. 12 Pro'nun sıfırlarını bulmak zor bulsanız bile saçma fiyatlara satıyorlar. 2. el düşünürseniz 12 Pro alınabilir.

32 bin TL'lik bir telefonun 60Hz olması senin için fark etmez ise iPhone 14 alabilirsin.

Sıfır düşünüyorsanız en mantıklısı bu. Apple'dan almanızı öneririm, 30.999 TL. 32-33K'ya ne olduğu belli olmayan satıcılar satıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı