iPhone 12 vs 13 vs 14 vs 15

İlla iPhone alacaksanız en mantıklı cihaz bence iPhone 13 şu an. Fakat S24 FE tüm düz iPhone modellerinden daha iyi bir telefon. Göz atmanızı öneririm.

S24 ihtimal dahilinde ama FE olanlar fazla büyük hocam. Küçük cihazlar daha çok hoşuma gidiyor.

64 GB %94 orj. Pil sol köşesinde ufak bir hasarı vardı 17.500 TL'ye Letgo üzerinden sattım hocam.

Pro'luk aslında bir işim yok hocam standart bir kullanıcıyım.

Düz modeller verdiğin paranın hakkını veremiyor. Düz model almaktansa 1 model geriye gidip Pro almak çok daha mantıklı.

Arkadaşlar iyi akşamlar, dün iPhone 12 mini telefonumu sattım. Aslında aklımda olan 16e modeliydi, yalnız gereksiz fiyatı yüksek çıkınca elemek zorunda kaldım. Şu an 13 alsam 12'den bir farkı yok, 14 alayım desem 13 ve 14 yapışık ikiz gibiler. En mantıklısı 15 gibi duruyor ama o bütçelere çıkmakta beni biraz zorlayacak. Sizin de fikirlerinizi almak istedim siz ne önerirsiniz?

Hepsi parasına göre rezil cihazlar saydıklarınızın. iPhone 14, fazladan 2 GB RAM ile gelen 13. 2. el 14 Pro veya 13 Pro öneririm 14 Pro olursa sıfır 15 yerine çok daha iyi olur. Gerek ekran gerek kamera gerekse kasa kalitesi çok daha iyi ve çağımıza uygun seviyede o kadar para verdikten sonra 60Hz, telefotosu bile olmayan cihaz tercih etmenizi önermiyorum. 14 Pro, her yönden düz 15'ten iyi telefon. 13 Pro ise birçok yönden düz 15'ten iyiyken her yönden de düz 14'ten iyi cihaz. 2. el istemezseniz yurt dışı sıfır 16 Pro öneririm. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı