iPhone 13 5500 TL'lik farka değer mi?

Astroxs

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba dostlar yaklaşık 1 ay önce Amazon üzerinden Prime indirimlerinde iPhone 12 128 GB'lik modeli aldım ancak pil ömrü birazcık beni üzdü yani o kadar para verdiğimiz telefonda pil ömrü böyle olunca üzülüyor insan neyse ben aldığımda 32400 TL'ye aldım cihazı ve şu anda yaklaşık 36000 TL oldu aklıma ise şu fikir takıldı pil ömründen dolayı cihazı geri verip 13'e geçmem mantıklı olur mu acaba?

Ben alırken 13 yaklaşık 38000 civarındaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla iOS olsun demezseniz S23+ alabilirsiniz.

Öncelikle merhaba dostlar yaklaşık 1 ay önce Amazon üzerinden Prime indirimlerinde iPhone 12 128 GB'lik modeli aldım ancak pil ömrü birazcık beni üzdü yani o kadar para verdiğimiz telefonda pil ömrü böyle olunca üzülüyor insan neyse ben aldığımda 32400 TL'ye aldım cihazı ve şu anda yaklaşık 36000 TL oldu aklıma ise şu fikir takıldı pil ömründen dolayı cihazı geri verip 13'e geçmem mantıklı olur mu acaba?

32k ya iPhone 12... Türkler kafayı sıyırmış

Hocam sene sonu doların 30ları göreceğini varsayarsak 40000LERi görüceğini düşünüyorum.

20 binden fazla verilmez o telefona telefotosu yok ekran 60Hz 2 senelik güncelleme ömrü kaldı üstüne üstlük 30k.
S23+ veya S23 alsaydın 3 kat daha memnun ederdi.

Değer.

S23 çok daha mantıklı olur. 13'ün pili daha iyi ancak genel olarak daha üstün olan S23 serisi var.

Soruyu cevaplayayım. 13'e geçmek mantıklı değil. En başta 13 alınmalıydı bence. Sırf pil için değmez bence ama sizin kararınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı