iPhone 13 mu alınmalı yoksa bilgisayar mı?

Gürkan Ömer

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum Xiaomi Note 10.
Snapdrogon 720G işlemcisi var.
6 GB RAM.

Bilgisayarın ise;
i5 4570 işlemci.
GTX 750 Ti.
8 GB RAM.

Yazın çalışacağım. Sizce iPhone 13 mu almalıyım, bilgisayar mı yükseltmeliyim? Karasız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Saat 7.30 da eve geliyorum sabah 6.50 kalkıyorum o yüzden fazla bilgisayara zaman ayıramıyorum (hafta içi ) lise 1. Sınıfım stajyerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 GB RAM.

Bilgisayarın ise;
i5 4570 işlemci.
GTX 750 Ti.
8 GB RAM.

Yazın çalışacağım. Sizce iPhone 13 mu almalıyım, bilgisayar mı yükseltmeliyim? Karasız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Saat 7.30 da eve geliyorum sabah 6.50 kalkıyorum o yüzden fazla bilgisayara zaman ayıramıyorum (hafta içi ) lise 1. sınıfım stajyerim.

Bilgisayar. Ülkede otomobille birlikte dolardan hızlı artan tek şey sanırım. İleride güçlü bir bilgisayar toplamak istediğin zaman çok zorlanırsın gidişat iyi görünmüyor.

Benim görüşüm telefonla önemli işin olanlar bir telefon için 19.000TL vermeli onun yerine sağlam bir PC alabilirsin seni uzun bir süre götürecek.

6 GB RAM.

Bilgisayarın ise;
i5 4570 işlemci.
GTX 750 Ti.
8 GB RAM.

Yazın çalışacağım. Sizce iPhone 13 mu almalıyım, bilgisayar mı yükseltmeliyim? Karasız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Saat 7.30 da eve geliyorum sabah 6.50 kalkıyorum o yüzden fazla bilgisayara zaman ayıramıyorum (hafta içi ) lise 1. Sınıfım stajyerim.
Bilgisayar. 720G iş görecek bir işlemci.
İlla telefonumu değiştirmeliyim dersen Galaxy S20FE ile beraber de bir PC alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı