Efe_Arslan81
Kilopat
Yeşillllllllllllllllllll.iPhone 13 alacağım ama hangi renk almalıyım? Çok kararsızım.
Yeşillllllllllllllllllll.iPhone 13 alacağım ama hangi renk almalıyım? Çok kararsızım.
iPhone 13 alinmaz. Alinacaksa da imza renkler alinmali bence bu tur modellerde. 13 yesil 14 mor 15 toprak gibi.
iPhone 13 alınmamalı.
okuduğumu anlayabiliyorum tesekkur ederim ki sorusunun cevabını da vermişim zaten. ios cihazlarda model güncelliğinin ve güncellemelerin telefon performansını etkileyisini bilmeme ihtimaline karsı iyi niyetli sekilde uyarmak istedim.Alınır mı diye sormamış zaten.
iPhone 13 alinmaz. Alinacaksa da imza renkler alinmali bence bu tur modellerde. 13 yesil 14 mor 15 toprak gibi
iPhone 13 alınmamalı.
alınır mı diye sormamış zaten.
Fikrimi belirtmek istedim. Alınıyorken iPhone 14 alınabilir. Evet daha pahalı ama iPhone olduğu için 2.el pazarından dolayı bir nevi yatırım. Renk kısmındaysa bence iPhone 13'e özel renk olan yeşil alınmalı.
iphone telefonlarda maalesef düz ve pro / pro max modeller arasında inanılmaz farklar var. hatta ben aynı fiyatlarda iphone 13 almak yerine iphone 12 pro alırdım şahsen. veya bütçe sıkıntın yoksa üst modellere de bakabilirsin. güncelleme olarak düşünürsek eğer uzun süreli kullanım istiyorsan 2027-28 civarı son güncellemeyi alır sanırım. güncellemeden sonra telefon kullanılamaz hale gelmiyor ama çok etkisi oluyor.Neden? Ve iPhone 13 harici ne önerirsiniz?
iphone telefon almak döviz almaya benzer.Telefona mı yatırım yapacaksınız?
Neden? Ve iPhone 13 harici ne önerirsiniz?
Neden? Ve iPhone 13 harici ne önerirsiniz?
Çağ dışı bir cihaz da ondan. S23 varken diğer cihazlara bakmanızı bile önermem. İlla iPhone istersen o paralara 2. el 13 Pro var. 12 Pro bile düz 13'ten birçok yönden iyi cihaz. Pro serisi harici IPhone'a bulaşmayın paranıza yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.