iPhone 13 mü S23 mü?

eferdr

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle IOS'a geçmek istiyorum. Kamerayı kullanırım. Ara sıra oyun oynarım. Sosyal medyada gezerim. Oynadığım oyunlar eFootball, PUBG o kadar. Fazla oynamıyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım?

Öncelikle IOS'a geçmek istiyorum. Kamerayı kullanırım. Ara sıra oyun oynarım. Sosyal medyada gezerim. Oynadığım oyunlar eFootball, PUBG o kadar. Fazla oynamıyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım?

iOS gecmek istiyorsan iPhone alacaksın tabii ama ben S23 öneririm.

iPhone 13'ün sıfırına şu an bu paralar verilmez, S23 ya da aynı bütçede farklı amiral gemisi cihazlara bakabilirsiniz.

Hocam iOS geçmek istiyorum demişsin ki zaten cevap 13. ilk baştaki cümle olmasaydı sonrasını değerlendirseydim yine IP 13 sosyal medya ve oyun konusunda işinizi görür.
Fiyatına göre ve ileriyi yönelik F/P bakımından ise s23.

IOS'a geçmek istiyorsanız neden istiyorsunuz önce kendinize bunu sormanız lazım. Zamanında sırf hevesine S23 yerine sıfır iPhone 12 almıştım ve pişmanlığımı anlatamam size. 4 yıllık telefona o kadar para verilmesi gerektiğini özellikle düşünmüyorum. Ve aşırı uzun vadede kullanmayacaksanız desteği kesilene kadar tüm iPhone cihazlarda aynıdır bana. İlk başlarda güzel geliyordu ancak IPhone'nin kapalı kutu olması, özel simge teması için bile 10 saat uğraşmam falan bitirdi beni. Bence S23 almalısınız ancak geçerli bir IOS'a geçme sebebiniz varsa ekosistem falan, iPhone 13 alabilirsiniz.

Yerinde olsam iPhone 13 alırım, çünkü AirPods ve Mac kullanıyorum. Apple ekosistemini kullanıyor ve seviyorum. Ama senin böyle tercihlerin yoksa S23 alabilirsin. S23, iPhone 13'e göre bir tık daha güçlü bir cihaz. Ayrıca 120 Hz. ekran da var S23'te. Daha önce hiç iPhone kullanmadıysan S23 tercih edebilirsin bence.

iPhone 13 alırsanız memnun kalırsınız ancak o fiyata bataryası çok daha iyi olan. Daha iyi ekran kamera vs özelliklere sahip olan S24 veya Honor 200 Pro almak çok daha iyi bir seçenek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı