iPhone 13 pili değişince performansı artar mı?

Orijinal pile hiç gitmeyin TR YD fark etmez ki özellikle yurt dışı demişsiniz ilgimi çekti, para bile harcamayın o cihazın pilini değiştirmek için yapacağınız masrafa yeni bir cihaz alın (13/14 Pro bulunur diye tahmin ediyorum orijinal pil masrafına) ve elinizdekini satın derim. Yurt dışı üründe masraf yapmaya bence değmez cihazın değeri her türlü düşecek ister değiştirin ister öyle satın, bari malzemeye harcayacağınız parayı daha güncel bir ünite için kullanın derim. Yan sanayı parçada sorun olmaz eğer kullanacağım ve değiştirmek için üste koymak istemiyorum derseniz 1000 TL'nin altında veya yakınında bir masraf çıkacaktır zaten.

Şu an yanımda değil ama ben o ayarlara baktıydım orada sanki şey vardı tek iyileştirilmiş pil şarjı o bnede açık batarya daha da eskimesin diye.
O dediğiniz ayarın bir üstündeki bölümde devre dışı bırak diye bir seçenek oluyor mavi yazıyla eğer o varsa ona tıklayın telefonunuz %60 daha hızlı çalışacak

Orijinal pile hiç gitmeyin TR YD fark etmez ki özellikle yurt dışı demişsiniz ilgimi çekti, para bile harcamayın o cihazın pilini değiştirmek için yapacağınız masrafa yeni bir cihaz alın (13/14 Pro bulunur diye tahmin ediyorum orijinal pil masrafına) ve elinizdekini satın derim. Yurt dışı üründe masraf yapmaya bence değmez cihazın değeri her türlü düşecek ister değiştirin ister öyle satın, bari malzemeye harcayacağınız parayı daha güncel bir ünite için kullanın derim. Yan sanayı parçada sorun olmaz eğer kullanacağım ve değiştirmek için üste koymak istemiyorum derseniz 1000 TL'nin altında veya yakınında bir masraf çıkacaktır zaten.
Bugün birkaç telefoncu gezdim hepsi yurtiçi yeni telefon parası istiyor resmen herkes kurt olmuş telefondan anlamayan birisi yurt dışı telefon alacağım diye çakma android işletimli cihaz bile alabilir yani o derece insanı dolandırmaya başlamıştır

Telefon yanımda değil şu an ama benim orada gördüğüm tek şey iyileştirilmiş pil şarjı diye bir şeydi onu da batarya ömrü bitmesin daha fazla diye açık tutuyorum.
Evet o zaten açık kalsın iyi bir şey onun bir üstündeki bölümde en yüksek performans yeterliliği yazıyor onun altındaki küçük yazılarda eğer mavi devredışı bırak yazıyorsa cihazınızı kısıtlıyor demektir kapatmak için ona basın eğer yoksa zaten kısıtlama yoktur.
Kısıtladığı zaman işlemci %60 sınırlıyor aynı şu an benim telefonda olduğu gibi

O dediğiniz ayarın bir üstündeki bölümde devre dışı bırak diye bir seçenek oluyor mavi yazıyla eğer o varsa ona tıklayın telefonunuz %60 daha hızlı çalışacak.

Bugün birkaç telefoncu gezdim hepsi yurt içi yeni telefon parası istiyor resmen herkes kurt olmuş telefondan anlamayan birisi yurt dışı telefon alacağım diye çakma Android işletimli cihaz bile alabilir yani o derece insanı dolandırmaya başlamıştır.

Bende mavi yazıyla bir şey yazmıyordu herhalde bakarım sonra bideo o %60 etki etmiyordur be.

@dgknn010 Esnafların çoğuna maalesef güven olmuyor, yedek parçacılara gidin en makul fiyatları her zaman onlar verirler önce parça fiyatını sonra işçilik fiyatını konuşun ayrı ayrı.

Evet o zaten açık kalsın iyi bir şey onun bir üstündeki bölümde en yüksek performans yeterliliği yazıyor onun altındaki küçük yazılarda eğer mavi devre dışı bırak yazıyorsa cihazınızı kısıtlıyor demektir kapatmak için ona basın eğer yoksa zaten kısıtlama yoktur.
Kısıtladığı zaman işlemci %60 sınırlıyor aynı şu an benim telefonda olduğu gibi.

Ben zaten tel eski olduğu zaman onu bayağı araştırmıştım ben arada sıkılınca ayarlarda geziniyordum öyle bir şey yoktu olsa hemen kapatırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı