iPhone 13 Pro Max vs S24 Plus vs iPhone 15 vs 14t Pro

sawitcher7

Decapat
Daha fazla  
iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Plus, iPhone 15 ve Xiaomi 14t Pro bu cihazlardan birisini yurt dışı olarak satın almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy S24 Plus.

14t Pro güzel olur senin için.

Yurt dışı Apple telefon eziyet.

14t Pro tavsiye ederim.

Kusura bakmayın uyarı aldığım için geç cevap veriyorum yurt dışı Android cihazlarda IMEI açtırmanın farklı yolları var mı IOS'a kıyasla bazı yerlerde farklı farklı yöntemlerden bahsedilmiş mesela aldığımız telefoncu da kaçak IMEI ile açabiliyormuş ve sürekli uğraşmak zorunda kalmıyormuşuz galiba doğru mu bunlar acaba.

Kusura bakmayın uyarı aldığım için geç cevap veriyorum yurt dışı Android cihazlarda IMEI açtırmanın farklı yolları var mı IOS'a kıyasla bazı yerlerde farklı farklı yöntemlerden bahsedilmiş mesela aldığımız telefoncu da kaçak IMEI ile açabiliyormuş ve sürekli uğraşmak zorunda kalmıyormuşuz galiba doğru mu bunlar acaba.

Direnç ile kayıt yapılıyor Xiaomi modellerine. MediaTek işlemciye sahip olanların çoğunu direnç e gerek kalmadan yazılımsal uzaktan işlem yapıyorlar. Sürekli uğraşmazsın telefondaki IMEI'nin başka bir telefona atılması gerekli o zaman şebeken gider. Yine uzaktan farklı bir IMEI attırıp devam edersin cüzi miktarlara. Eski kullanmadığun hurda telefonun varsa onun IMEI'sini kullanarak ömür boyu kullanabilirsin.IOS da çözüm yok maalesef.

Direnç ile kayıt yapılıyor Xiaomi modellerine. MediaTek işlemciye sahip olanların çoğunu direnç e gerek kalmadan yazılımsal uzaktan işlem yapıyorlar. Sürekli uğraşmazsın telefondaki IMEI'nin başka bir telefona atılması gerekli o zaman şebeken gider. Yine uzaktan farklı bir IMEI attırıp devam edersin cüzi miktarlara. Eski kullanmadığun hurda telefonun varsa onun IMEI'sini kullanarak ömür boyu kullanabilirsin. iOS da çözüm yok maalesef.

Zaten şu an kullandığım telefonda Xiaomi marka ama bayağı eski bunun IMEI'sini kullanarak Xiaomi 14t Pro alabilirim aslında ama Android cihazlarda S24 Plus'ta var aklımda bence Samsung Xiaomi'den kat kat daha önde siz ne dersiniz?

iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Plus, iPhone 15 ve Xiaomi 14t Pro bu cihazlardan birisini yurt dışı olarak satın almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı?
iPhone'lar arasından en mantıklısı 13 Pro bence. 120Hz ekranı ve pro kamerası var çok güzel çekiyor gerçekten. 15 guncel kalmak için alınabilir ama 13 Pro alırdım ben şahsen. IOS seviyorsanız bence 13 Pro mantıklı.

Zaten şu an kullandığım telefonda Xiaomi marka ama bayağı eski bunun IMEI'sini kullanarak Xiaomi 14t Pro alabilirim aslında ama Android cihazlarda S24 Plus'ta var aklımda bence Samsung Xiaomi'den kat kat daha önde siz ne dersiniz?

Ben kamera olarak Xiaomi'yi daha çok beğeniyorum özellikle 14T Pro'yu. Samsung video kısmında bir tık daha iyidir muhtemelen.Hızlı şarj özelliği de samsunga göre daha avantajlı. Fiyat olarak zaten yurt dışı alacaksanız çok uygun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı