Tabii ki S23.
S22 nerede A serisinin giriş seviyesi cihazı nerede? S22'ye eskidi diyeni merdaneyle kovalamak lazım.Galaxy A31'de bile 4 sene sonra yavaşlama yaşamamış biri olarak S22'nin ömrünün dolduğunu söyleniyor. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu olmadığını düşnüyorum.
iPhone 4, 6 ve 8 kullandım ben de. Nereden bıraktım iPhone'u diyorum her günBence de. Ben iPhone 4 5 6 kullanan birisi olarak 11'e geçmeyip s21'e geçen aklımı sevim diyorum.
Hava değişikliği diye parayı çöp mü etmek? Sanmam Samsung daha iyi kameradada işlemcidede.
Hangisini almalıyım? Arada oyun oynarım. Günlük işlerimi yapmak, sosyal medya gibi şeyler önemli benim için. Bir de hız önemli, hangisini almam gerek?
Android'de fotoğraf yüklerken kalite bozuluyormuş. Öyle duydum. Pek abartmaya gerek yok.
1 yıllık bir S22 kullanıcısı olarak sosyal medya konusunda herhangi bir geri kalma görmedim. Instagram'a yüklediğim fotoğraflarda da bozulma olmuyor.
Sen sadece kameraya göre mi telefon alıyorsun. Hangi kaliteli samsung modeli yavaşlamış zamanla?Arkadaşlar kamerası neye göre iyi? Aynı telefonu defalarca yan yana getirip fotoğraf çektim aynı koşullarda. S23'ün iyi olduğu falan yok. Daha iyisini ucuza alacağınızı düşünüyorsanız düşünmeye devam. 3-4 yıl sonra yeni konu açarsınız S serisinden cihaz diye. Apple'ın verdiği kullanıcı deneyimini hiçbiri veremiyor. Son kullanıcı için net iPhone.
Ayrıca arada 10 bin tl fiyat farkı var?Sen sadece kameraya göre mi telefon alıyorsun. Hangi kaliteli samsung modeli yavaşlamış zamanla?
Arkadaşlar kamerası neye göre iyi? Aynı telefonu defalarca yan yana getirip fotoğraf çektim aynı koşullarda. S23'ün iyi olduğu falan yok. Daha iyisini ucuza alacağınızı düşünüyorsanız düşünmeye devam. 3-4 yıl sonra yeni konu açarsınız s serisinden cihaz diye. Apple'ın verdiği kullanıcı deneyimini hiçbiri veremiyor. Son kullanıcı için net iPhone.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.