iPhone 13 vs Samsung S22

• Konuyu başlatan Barskk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.419
Kamera ile çok işim yok arada fotoğraf çekiyorum. İki telefonda o ihtiyacımı karşılar. Beni Samsung hakkında yapılan yorumlar korkutuyor. Bazı insanlarda telefon mükemmel çalışırken şarjı olsun ısı derecesi olsun. Bazıları da 10 dk oyundan sonra kulağıma koyamıyorum diye şikayet ediyor. Fakat IPhone'da bu durum yok denecek kadar az diye biliyorum.

Hocam bütçeniz varsa iPhone 13 alın geçin derim. Stabilize olsun çok iyi bir telefondur.

iPhone 13, 28 bin TL olmuş. Alsanız pişman olmazsınız. Ama fiyatını hakedir mi, tartışılır. Ben şu an ki fiyatlar ile yerinizde olsam S22 satın alırdım. 19 bin TL'ye satılıyor ve yanında akıllı saat veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam. S22 fiyatına göre biraz daha mantıklı gibi.

Hocam bir sürü Android telefon kullandım hepsi en fazla 3 yıl gitti.

İnan ki senin o kullandığın telefonlar 1 tane Samsung S22 etmiyor. iPhone pahalı bir telefon modeli o yüzden eğer maddi olarak sıkıntı yoksa alınmalı. Şahsen tercihim S22 tarafındadır. Güncelleme desteği konusuna gelirsek Samsung tarafı gayet yeterli. Eski bir J7 kullanıcısı olarak söylüyorum ki telefon 2015 yılında tanıtıldı 2016 yılında ise anneme almıştık. 2021'de annem telefonun ekranını kırınca değiştirmek zorunda kaldık ve o yıllarda gayet optimize çalışmaktaydı. Hala kullanan varsa bu yorumuma ekleme yapabilirsiniz.

Eski amiral gemisi bir Samsung telefondan iPhone 13'e geçtim. Kalite, performans ve uzun ömürlülük için kesinlikle 13 tavsiyemdir.

Hocam uzun yıllar kullanmak gibi bir hedefim de var. Yılda ya da iki yılda bir telefon değiştiricek durumum yok. Bir tane parasını hak eden telefon alıp rahatıma bakıcam.
İkisi de 3 yıl gram sorun çıkartmaz. Dördüncü yıl ve ötesi kullanımınıza ve ne beklediğinize bakar.

Samsung da en az 5 yıl güncelleme desteği sunuyor hocam. S22 alınabilir bir telefon. S22+ veya S21 Ultra öneririm.

Neden Samsung almasına zorluyorsun? 5 yıl destek alsa da o telefon 5 yıl içinde mortingen olacak? iPhone al kafan rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı