iPhone 13 vs Samsung S22

• Konuyu başlatan hipo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 613

hipo

Centipat
Android ve iOS yazılımına son derece hakimim. 10 sene Android 5 sene iPhone kullandım o yönden sorun yok. daha öncesinde yurt dışı iPhone 13 kullandım 60 Hz fakat performansı yerindeydi. ancak 36 bin TL çok fazla geliyor. S22'nin bataryasından şüpheliyim fakat arada 18 bin TL fark var. S22 alıp geçeyim mi sizce?

Android ve iOS yazılımına son derece hakimim. 10 sene Android 5 sene iPhone kullandım o yönden sorun yok. daha öncesinde yurt dışı iPhone 13 kullandım 60 Hz fakat performansı yerindeydi. ancak 36 bin TL çok fazla geliyor. S22'nin bataryasından şüpheliyim fakat arada 18 bin TL fark var. S22 alıp geçeyim mi sizce?
S22 alın geçin hocam, bence çok güzel telefon.

Hocam neden Samsung tarafinda s23 veya s24 degil de s22?

S23 ya da S24 alabilirsiniz. Apple olarak iPhone 13 alıp Samsung'da neden düşük bir telefon seçiyorsunuz anlamadım.

Hocam neden Samsung tarafinda S23 veya S24 degil de S22?

Samsung'a 19 k üstü vermiyorum çabuk değer kaybediyor satarken o yüzden.

S23 ya da S24 alabilirsiniz. Apple olarak iPhone 13 alıp Samsung'da neden düşük bir telefon seçiyorsunuz anlamadım.

Samsung satılırken fazla değer kaybediyor anroid cihaza 19 kdan fazla vermem.

Samsung'a 19 k üstü vermiyorum çabuk değer kaybediyor satarken o yüzden.

Samsung satılırken fazla değer kaybediyor anroid cihaza 19 kdan fazla vermem.
Eskisi gibi deger kaybi yok ama hala iPhone'a gore geride tabii ki, bu karsilastirmada 60 hz sorun degilse benim gozumde ne kadar parasini etmese de iPhone 13 alabilirsiniz, s22'yi telefon surekli elinizde ya da oyun oynuyorsaniz tavsiye etmem, s23 dusunurseniz super cihazdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı