iPhone 13 vs Samsung S24

Pamuter

Decapat
Daha fazla  
4 ay sonra eski Android telefonumdan geçeceğim, kamera benim için çok önemli, Instagram'da paylaşımlar yapıyorum kalite düşmemeli. Onun dışında oyunu bilgisayardan oynuyorum, telefondan C.O.C gibi hafif oyunlar oynarım 60Hz'e zaten alışkınım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım, normalde iPhone 13'de karar kılmıştım fakat Samsung'un güncelliği aklımı çeliyor. Rahat 3-4 sene kullanırım. Hangi cihazı almalıyım?

4 ay sonra eski Android telefonumdan geçeceğim, kamera benim için çok önemli, Instagram'da paylaşımlar yapıyorum kalite düşmemeli. Onun dışında oyunu bilgisayardan oynuyorum, telefondan C.O.C gibi hafif oyunlar oynarım 60Hz'e zaten alışkınım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım, normalde iPhone 13'te karar kılmıştım fakat Samsung'un güncelliği aklımı çeliyor. Rahat 3-4 sene kullanırım. Hangi cihazı almalıyım?

S24 alın hocam.

4 ay sonra eski Android telefonumdan geçeceğim, kamera benim için çok önemli, Instagram'da paylaşımlar yapıyorum kalite düşmemeli. Onun dışında oyunu bilgisayardan oynuyorum, telefondan C.O.C gibi hafif oyunlar oynarım 60Hz'e zaten alışkınım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım, normalde iPhone 13'te karar kılmıştım fakat Samsung'un güncelliği aklımı çeliyor. Rahat 3-4 sene kullanırım. Hangi cihazı almalıyım?
S24 tabii ki.

4 ay sonra eski Android telefonumdan geçeceğim, kamera benim için çok önemli, Instagram'da paylaşımlar yapıyorum kalite düşmemeli. Onun dışında oyunu bilgisayardan oynuyorum, telefondan C.O.C gibi hafif oyunlar oynarım 60Hz'e zaten alışkınım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım, normalde iPhone 13'de karar kılmıştım fakat Samsung'un güncelliği aklımı çeliyor. Rahat 3-4 sene kullanırım. Hangi cihazı almalıyım?
Samsung S24'ü 3-4 seneden fazla kullanırsın ki bence S24 daha iyi.

İnstagramda kalite düşme işi optimizasyonla alakalı bir şey sanırım ve ek olarak S24 isteklerinize daha iyi geri dönüş yapacaktır. Telefonu gün içinde sık kullanan birisiyseniz düz İPhone modellerinden uzun durun derim.

Bana karşı olanlar olacaktır ancak bu sosyal medyadaki iPhone kötü algısını bırakıp gerçekleri konuşalım:
Samsung S24 çok iyi olsa bile Android yazılım kullanıyor bana sorarsanız Android yazılımlı hiçbir telefon kullanılmaz çok fazla güvenlik açığı var ayrıca IPhone'lar çok daha uzun ömürlü ve sağlam.

S24 tabiki, aynı fiyatta yazılım hariç her şeyde üstün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı