iPhone 13 vs Samsung S24

Evet hocam haklısınız. Bence Apple çok dibe çekilmeye çalışılıyor sadece burada değil tüm dünyada bunu şu tayfa gibi düşenebilirsiniz
"Kanka GTA SA en iyi oyun yalnız" yani demek istediğim dünya çapında modernizim e karşı nedense büyük bir karşıtlık var.
Kanka alakası olduğunu düşünmüyorum. Ağır Apple'cıyım, kendim de Apple kullanıyorum ama S24'mü 13 mü sorusuna her türlü 24 derim. 23'mü 13'mü dese 13 derim, ama 24, 13 yerine tercih edilecek bir telefon.
Ben iPhone 15 alırken S24'mü 15'mi muhabbeti yapıyorken, 13'le S24 tartışmaya kapalı.

İPhone'un kamerası kötü değil ancak Samsung'da kendisini bu konuda oldukça geliştirdi. Kas gücü olarak birbirine benzer telefonlar ancak İPhone 13 yıl olarak eskide kalmış bir cihaz o yüzden bütçeyi artırıp da Pro Max falan almayacaksanız S24 alın hocam.
Ek olarak İPhone 13 ve S24 birbirinin segment rakibi bile değiller. S21 ile falan karşılaştırmak lazım 13'ü.

Kanka alakası olduğunu düşünmüyorum. Ağır Apple'cıyım, kendim de Apple kullanıyorum ama S24'mü 13 mü sorusuna her türlü 24 derim. 23'mü 13'mü dese 13 derim, ama 24, 13 yerine tercih edilecek bir telefon.
Ben iPhone 15 alırken S24'mü 15'mi muhabbeti yapıyorken, 13'le S24 tartışmaya kapalı.
Hocam S24 genel itibari ile İPhone 13'ten daha iyi bir cihaz ancak forumda Apple düşmanlığı olduğu da bir gerçek diye düşünüyorum.

Yani yıllarca kullanıyorsun sana ne gibi bir risk kattı, her 4,5 senede zaten değişiyor telefonlar artık. Risk misk eskidi artık.
Apple bu fiyat politikalarıyla bir yere gelemez. Devir değişti yazılım olarak kuvvetli olsada, diğer markalarınkide kötü değil, yıllarca kullan değiştir. Bu kadar. Ucuz fiyata sundukları özellik maalesef apple yapamaz bunu.

Samsung riskli değil diğer markalar riskli anneme birkaç sene önce A52 almıştık onun pil ömrü benim 1 sene önce aldığım Redmi Note 11S'ten daha iyi.

Samsung kullanan kişi bilinçli değilse bilgisayar korsanlarına açık hedef haline gelebilir ayrıca şu an durum nasıl bilmiyorum ama Samsung da ciddi bir yavaşlama problemi oluyordu eskiden.

4 ay sonra eski Android telefonumdan geçeceğim, kamera benim için çok önemli, Instagram'da paylaşımlar yapıyorum kalite düşmemeli. Onun dışında oyunu bilgisayardan oynuyorum, telefondan C.O.C gibi hafif oyunlar oynarım 60Hz'e zaten alışkınım. Alırsam ikisini de sıfır alacağım, normalde iPhone 13'te karar kılmıştım fakat Samsung'un güncelliği aklımı çeliyor. Rahat 3-4 sene kullanırım. Hangi cihazı almalıyım?

iPhone kalitesi der her zaman iPhone der geçerim Samsung'un performansı benim açımdan bir yere kadar ama IPhone'ın performansı öyle değil Samsung'un 2-3 yıl akıcıysa IPhone'un 5-6 yıldır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı