iPhone 13 vs Samsung S24

iPhone kalitesi der her zaman iPhone der geçerim Samsung'un performansı benim açımdan bir yere kadar ama IPhone'ın performansı öyle değil Samsung'un 2-3 yıl akıcıysa IPhone'un 5-6 yıldır.
Samsung işlemciyi kendisi üretmeyip hazır aldığı için bir noktadan sonra işlemci ve yazılım optimizasyonu sıkıntı veriyor ve bataryayı eskitiyor. Apple ise kendi işlemcisini kendisi ürettiği için İOS yazılımı ile mükemmel bir şekilde optimize ediyor ve bu şekilde uzun vadede çok daha stabil bir kullanım sunabiliyor.

Samsung kullanan kişi bilinçli değilse bilgisayar korsanlarına açık hedef haline gelebilir ayrıca şu an durum nasıl bilmiyorum ama Samsung da ciddi bir yavaşlama problemi oluyordu eskiden.
Bilinçsiz insana yapılabilecek bir şey yok ayrıca virüslerden korumak "kullanıcıyı kısıtlayarak" değildir.

iPhone kalitesi der her zaman iPhone der geçerim Samsung'un performansı benim açımdan bir yere kadar ama IPhone'ın performansı öyle değil Samsung'un 2-3 yıl akıcıysa IPhone'un 5-6 yıldır.
iPhone 13 2-3 seneye son güncellemesini alıyor. S24 için 7 yıl mı ne o kadar destek verecekler.

Samsung işlemciyi kendisi üretmeyip hazır aldığı için bir noktadan sonra işlemci ve yazılım optimizasyonu sıkıntı veriyor. Apple ise kendi işlemcisini kendisi ürettiği için iOS yazılımı ile mükemmel bir şekilde optimize ediyor ve bu şekilde uzun vadede çok daha stabil bir kullanım sunabiliyor.

Hem şöyle ki şu an iPhone 12 mini kullanıyorum ve 60Hz olmasına rağmen kat kat akıcılığını hissettiriyor kastırmıyor A14 bionic 3.0 işlemcisi 4 GB RAM'i bile yettiriyor yani.

A14 zaten çok güçlü bir işlemci hocam.
Bazı insanlar şu devirde 12 almayın en düşük 13 14 alın diyolar ama gerçekten f/p olarak en en en düşük parasına göre alınmalı tabi ama insanlara önerim düz 11/12 almaları en düşük.

Güç, performans ve bir noktada akıcılık bile benim için kameradan ve istagram paylaşım kalitesinden önemli değil, yorumlarınıza göre s24'ün kamerasının 13'den iyi olduğunu belirtiyorsunuz, o halde s24 alacağım.

Güç, performans ve bir noktada akıcılık bile benim için kameradan ve Instagram paylaşım kalitesinden önemli değil, yorumlarınıza göre S24'ün kamerasının 13'ten iyi olduğunu belirtiyorsunuz, o halde S24 alacağım.

S24 13 ile kapıştırılmaz ki bir kere? 13 Pro'lar 14,15'ler varken.

Instagram'da kalite düşme işi optimizasyonla alakalı bir şey sanırım ve ek olarak S24 isteklerinize daha iyi geri dönüş yapacaktır. Telefonu gün içinde sık kullanan birisiyseniz düz iPhone modellerinden uzun durun derim.

Samsung'la optimizasyon yaptilar diye duymuştum. Soruya gelecek olursak tabii ki de S24.

Bana karşı olanlar olacaktır ancak bu sosyal medyadaki iPhone kötü algısını bırakıp gerçekleri konuşalım:
Samsung S24 çok iyi olsa bile Android yazılım kullanıyor bana sorarsanız Android yazılımlı hiçbir telefon kullanılmaz çok fazla güvenlik açığı var ayrıca IPhone'lar çok daha uzun ömürlü ve sağlam.

Aynı titizlikte kullanirsaniz guvenlikle alakali bir şey yasamazsiniz ki Play Store ve Galaxy Store dışında uygulama yuklemelerini engelleyebiliyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı