iPhone 13 vs Samsung S24

Bana karşı olanlar olacaktır ancak bu sosyal medyadaki iPhone kötü algısını bırakıp gerçekleri konuşalım:
Samsung S24 çok iyi olsa bile Android yazılım kullanıyor bana sorarsanız Android yazılımlı hiçbir telefon kullanılmaz çok fazla güvenlik açığı var ayrıca IPhone'lar çok daha uzun ömürlü ve sağlam.
Hangisi daha iyi ya da daha kötü konusu bir yana, bu forumda çok ciddi bir Apple kötü algısı olduğu konusunda kesinlikle katılıyorum.

İnstagramda kalite düşme işi optimizasyonla alakalı bir şey sanırım ve ek olarak S24 isteklerinize daha iyi geri dönüş yapacaktır. Telefonu gün içinde sık kullanan birisiyseniz düz İPhone modellerinden uzun durun derim.
Dediğim gibi kamera çok önemli benim için, genelde iPhone kamerası iyidir diye duyarız ya onun için demiştim.

Instagram'da kalite düşme işi optimizasyonla alakalı bir şey sanırım ve ek olarak S24 isteklerinize daha iyi geri dönüş yapacaktır. Telefonu gün içinde sık kullanan birisiyseniz düz iPhone modellerinden uzun durun derim.
Gerçek değil o bence ben denedim 3-4 tane farklı IPhone'den Android'le yükleme farkı yok 30FPS 1080p kilidi iphonedede var. Başka bir telefondan baktığın zaman görüntü kalitesi düşüyor.

Hangisi daha iyi ya da daha kötü konusu bir yana, bu forumda çok ciddi bir Apple kötü algısı olduğu konusunda kesinlikle katılıyorum.

Evet hocam haklısınız. Bence Apple çok dibe çekilmeye çalışılıyor sadece burada değil tüm dünyada bunu şu tayfa gibi düşenebilirsiniz
"Kanka GTA SA en iyi oyun yalnız" yani demek istediğim dünya çapında modernizim e karşı nedense büyük bir karşıtlık var.

Dediğim gibi kamera çok önemli benim için, genelde iPhone kamerası iyidir diye duyarız ya onun için demiştim.
İPhone'un kamerası kötü değil ancak Samsung'da kendisini bu konuda oldukça geliştirdi. Kas gücü olarak birbirine benzer telefonlar ancak İPhone 13 yıl olarak eskide kalmış bir cihaz o yüzden bütçeyi artırıp da Pro Max falan almayacaksanız S24 alın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı