iPhone 13'ten S23'e geçtikten sonra düşünceler

Telefon gibi en şahsi özel bilgilerin anbean kaydedildiği bir cihazın satılmasını mantıklı bulmuyorum ben. Disk var içinde, haberiniz olsun.

Sağ ol aydınlattığın için bizler de teyip var sanıyorduk. Cihazı sıfırladığın an Apple kimliğin ve parolan sana özel olduğu için bu hesap bilgilerini çaldırmadığın sürece senin verilerine erişemez. Erişse bile sana bildirim geliyor direkt olarak hangi cihazdan eriştiyse o cihazı kaldırabiliyorsun.

"zaten Samsung telefonlardan ettiği karın çok büyük bir oranını sattığı ucuz a serisi m serisi gibi telefonlardan kazanıyor. Hindistan, Pakistan ve Türkiye gibi alım gücü düşük ülkelerde bu telefonlara olan talep daha fazla, buradaki talebi karşılayarak para kazanıyor. Apple sadece amiral gemisi üretmesine rağmen Samsung'dan daha çok kazanıyor."

50 tane model çıkarıp fakir ülkelerde peynir ekmek gibi sattığı için para kazanıyor, bir değiller.

Vallahi Face ID bile tek başına iPhone almak için bir sebep. Boşuna Samsung glazelemeye gerek yok. Bilgisayar değil bu sonuçta, günlük işlerimi düzgün yapsın hayatımı kontrol etmemi en kolay şekilde sağlasın ve sosyal medyada sorunsuz olsun. Saçma sapan test skorları umurumda değil.

Veya yapay zekayla oluşturulmuş ay fotoğrafları.

Sosyal medya uygulamaları yasaklandığında ne yapacaksın? Apple ne istiyorsa onu kullanabiliyorsun sadece.

Sağ ol aydınlattığın için bizler de teyip var sanıyorduk. Cihazı sıfırladığın an Apple kimliğin ve parolan sana özel olduğu için bu hesap bilgilerini çaldırmadığın sürece senin verilerine erişemez. Erişse bile sana bildirim geliyor direkt olarak hangi cihazdan eriştiyse o cihazı kaldırabiliyorsun.
Disklerin çalışma mantığı hakkında hâla aydınlanmamışa benziyorsun. Sen diskler nasıl veri depolar, silme işlemi aslında nedir, sildikten sonra hangi şartlarda veri kurtarılır bunlara bir bak bence.

Disklerin çalışma mantığı hakkında hâla aydınlanmamışa benziyorsun. Sen diskler nasıl veri depolar, silme işlemi aslında nedir, sildikten sonra hangi şartlarda veri kurtarılır bunlara bir bak bence.
Sen anlat da bilelim o zaman hocam :)

Dosyalarını sildikten sonra diskin üzerine tekrardan veri yazmazsan geri alınabilir her şekilde.

Tamam o kısmını anladım ancak iPhone için konuştum iPhone sattığı için arkadaş. iCloud, bulut sistemi ve şifreler, parolalar vs. Hepsiburada saklanıyor. Apple kimliğini çaldırmadığı takdirde verilere nasıl ulaşsınlar diskte bir şey yok? Diskte 3. parti uygulamalar, oyunlar bulunuyor. Onların da kendine ait hesap ve şifreleri var. Örnek olarak Instagram uygulaması diskte ama neticede hesap sahibinde iş bitiyor yine. Hesabı çaldırmazsa erişemezler. Banka uygulamaları vb. için de aynı şey geçerli. Kaçırdığım bir nokta mı var buraya kadar?

Hocam forumda okudum birkaç şey S24'ün ekran süresinden şikayetçi çoğu kullanıcı ve birkaç ay kullanılmasına rağmen 4 5 saat civarı olduğunu söylüyorlar S23 almak daha mantıklı mı sence.

Hocam ben gözle görülür bir fark görmedim şu an benzer gidiyorlar hatta S24 biraz daha yeni oldugu için daha iyi gidiyor. Uzun vadede ne olacağını bilmiyorum ama kullanım senaryona gore değişir benim tavsiyem s24.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı