IPhone 14 Plus almak mantıklı mı?

Batarya farkı küçük değil bataryası 14 Pro Max'dan daha iyi gidiyor 60 Hz olduğu için.

Söylediğinizin aksine durum bu şekilde doğru bilgi paylaşın lütfen!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylediğinizin aksine durum bu şekilde doğru bilgi paylaşın lütfen!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

14 Pro Max 120 Hz de çalışırsa 14 Plus'tan daha az ekran süresi alıyor.

Bilmiyorum abimde 14 Pro Max 256 var bende 14 Plus 128 benim bataryam abimden daha uzun gidiyor Instagram'da takılırken denedik.

Abinin ayarlarında bir problem olabilir, iPhone 14 Pro kullanıyorum bende.
iPhone 14 Pro Max kullandım zaten, 14 Plus da kullandım.
14 Pro Max 120Hz aktif olduğu halde 14 Plus modelinden biraz daha uzun süre açık ekran süresi veriyor.

Su an Apple'in dedigine gore de en iyi pil performansini veren telefon 14 Plus. Cok buyuk bir batarya kapesitesi var bunun yani sira 14 Pro Max'e nazaran yuk altinda 1-2W daha az guc tuketen ve daha serin calisan bir SoC'a sahip, 60 Hz olmasi da cabasi.

13 Pro vardı mecburiyetten sattım daha sonra geri iPhone almak için bütçem oluştu, aynı ikilemde bende kaldım, 13 Pro Max mi 14 Plus mı diye, cihazı alırken 3 aylıktı, 256 GB modeliydi ve istediğim renkti. 13 Pro Max'in garanti süresi ve pil seviyesi daha düşüktü o yüzden tercih etmedim ve 14 Plus aldım bende. Şimdi diyorum ki iyi ki almışım, tek dezavantajı 120Hz diğer türlü hiçbir şekilde üzmedi, üzmüyor. Özellikle bataryası, müthiş gerçekten.

Hayırlı olsun, siz kaça almıştınız ve sıfır mı aldınız?

Teşekkürler ben sıfır 256 GB aldım 52000 TL'ye Vatan'dan.

Son düzenleme:
13 Pro'nun 14 Plus'a göre Pro RAW, telephoto lens, promotion (120Hz), lıdar, paslanmaz çelik kasa gibi artıları mevcut. İllaki sadece büyük ekran derseniz 14 Plus alın geçin.

13 Pro da 14 Pro da ekran 120Hz olmasına rağmen cihazlar ağırlıklı 80Hz da çalışıyor. Kendi kullandığım 14 Pro da arada Hz düşürdüğü için bazen titremeler olabiliyor. Apple'daki 120Hz olayı batarya olarak iyi olsa da akıcılık olarak çok iyi değil. Kullanırken sürekli 120Hz olsaydı o zaman sana hak verirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı