iPhone 14 Pro Max mi Samsung S23 Ultra mı?

Kullanım alanınıza bağlı. Ben bu telefonu yıllarca kullanacağım diyorsanız kesinlikle iPhone 14 Pro Max alın. Ekran ve kamera için S23 ultraya yönelebilirsiniz. Gece çekimlerinde yine S23 Ultra daha iyi. İyi ışık alan ortamlarda ikisi de aynı bana göre. Tercih sizin.

Genellikle sosyal medya ve uzun süreli video izleme az da olsa oyun gibi alanlar. Aslında internetten araştırdıklarımda ve inceleme videolarında Samsung daha önde gibi ama tanıdıklar da Apple'ın rakibi yok tarzı şeyler diyorlar. Ayrıca evet bu telefonu uzun yıllar kullanmam gerekecek TR ekonomisi malum.

Genellikle sosyal medya ve uzun süreli video izleme az da olsa oyun gibi alanlar. Aslında internetten araştırdıklarımda ve inceleme videolarında Samsung daha önde gibi ama tanıdıklar da Apple'ın rakibi yok tarzı şeyler diyorlar. Ayrıca evet bu telefonu uzun yıllar kullanmam gerekecek TR ekonomisi malum.
O zaman 14 pro max alın. Cidden rakibi olmayan kaliteli bir cihaz. Yanına AirTag, AirPods gibi aksesuarlar alıp nasıl birbirlerine senkronize çalıştıklarına bakabilirsiniz.

14 Pro Max alın.

Hangi modelini ve hangi AirPods'u kullanıyorsunuz? Ben iPhone 11 ile birlikte AirPods Pro kullanıyorum. Mükemmel uyumlu çalışıyorlar.
14 Pro Max ile AirPods Pro kullanıyorum. Olmazsa olmazlarımdan biri kesinlikle. Bunu eşime verip kendime AirPods Pro 2. nesil almayı düşünüyorum. :D

Airpodsunun Teki Kaybolan Ben😃
Tekini kaybedenler diğer tekini satıyorlar sarı sitede vs. Bulursun belki hocam.

14 Pro Max ile AirPods Pro kullanıyorum. Olmazsa olmazlarımdan biri kesinlikle. Bunu eşime verip kendime AirPods Pro 2. nesil almayı düşünüyorum. :D

Tekini kaybedenler diğer tekini satıyorlar sarı sitede vs. bulursun belki hocam.

İkinci nesilde ANC iki kat daha iyi diyorlar. Ve U1 çipin Pro 2 de olması mükemmel. Fakat fiyatı biraz tuzlu :( ben Pro 1E AirTag bağlayıp kullanmaya devam edeceğim sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı