iPhone 14 Pro Max mi Samsung S23 Ultra mı?

14 Pro Max ile AirPods Pro kullanıyorum. Olmazsa olmazlarımdan biri kesinlikle. Bunu eşime verip kendime AirPods Pro 2. nesil almayı düşünüyorum. :D

Tekini kaybedenler diğer tekini satıyorlar sarı sitede vs. Bulursun belki hocam.
Bulurum hocam sagolun bilgi için ama biraz yıprandı kereta

s23 ultra şu an sadece 39k olduğu için direkt alınıp geçilmeli bence, tabii eğer telefonumu 3-4 sene kullanırım diyorsanız. Sürekli değiştiren biriyseniz 14pm aldığınız taktirde parasal açıdan daha da zarara uğramadan bir üst modele geçebilirsiniz ancak s23 ultra fiyatı 1 yıla büyük ihtimal döviz artsa bile aynı seviyelerde kalır, hatta düşebilir... (değerini koruyamıyor) İçerik üreticisiyseniz de kesinlikle 14 pro max alınmalı çünkü video konusunda size ekmek yedirtir, başka bir telefon sosyal medyada daha eline su dökemez. Tüm bunlara ek olarak da ip15 serisi bundan önceki senelerdeki gibi samsung'a işlemci konusunda biraz farkı atacak gibi duruyor, 14'e kıyasla biraz daha ikonik bir gelişim gösterebilir. Bu yüzden o da beklenir ancak dolar 30 olur siz onu alasıya.

Arada 13.000₺'ye yakın bir fiyat farkı var! Asla değmez, S23 Ultra alın geçin. Güncelleme diyenlere de takılmayın, Android ve iOS farklı ekosistemler; güncelleme süresini birbiri ile kıyaslayamazsınız.

Android'te Custom ROM gibi bir nimet var. Ayrıca güncelleme desteği kesildiğinde bile hiçbir dezavantajını hissetmeyeceksiniz, çünkü uygulamaların desteklediği minimum Android sürümü 4 - 5 sürüm geriden geliyor. IOS'ta bu durum, genel olarak 2 sürümle sınırlı...

Kısaca S23 Ultra :D!

Arada 13.000₺'ye yakın bir fiyat farkı var! Asla değmez, S23 Ultra alın geçin. Güncelleme diyenlere de takılmayın, Android ve iOS farklı ekosistemler; güncelleme süresini birbiri ile kıyaslayamazsınız.

Android'te Custom ROM gibi bir nimet var. Ayrıca güncelleme desteği kesildiğinde bile hiçbir dezavantajını hissetmeyeceksiniz, çünkü uygulamaların desteklediği minimum Android sürümü 4 - 5 sürüm geriden geliyor. IOS'ta bu durum, genel olarak 2 sürümle sınırlı...

Kısaca S23 Ultra :D!

Düşünsene bir markanın en premium en üst cihazını alıyprsun sonra Custom ROM falan uğraşıyorsun :D

S23 Ultra tabii ki. Üstelik kaç bin TL de cebinize kalıyor. Apple'a bu paralar verilmez artık işin cılkı çıktı.

Düşünsene bir markanın en premium en üst cihazını alıyprsun sonra Custom ROM falan uğraşıyorsun :D
Custom ROM'la isteyen uğraşır. Xiaomi değil bu, Samsung. Android tarafının en başarılı arayüzlerinden OneUI'a sahip.

2 telefonda epey kaliteli, şahsen ben S23 Ultra tercih ederdim Android olduğundan dolayı. 14 alsaydım Pro alırdım Max fazla büyük. S23 Ultra'da öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı