iPhone 14 Pro Max sadece galeri ve Whatsapp yedeklenebilir mi?

unalz

Centipat
Katılım
19 Şubat 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 14 Pro Max cihazına Android'den geçmiştim yaklaşık bir yıl önce. Yani anlayacağınız bayağı uzun bir fotoğraf, video aktarma sürecinden geçmiştim fakat seçili olmamasına rağmen uygulamalar ve diğer verilerde geçmişti. Şimdi esasında temiz bir kurulum yapmak istiyorum fakat sadece galeri ve WhatsApp'ın dahil olmasını, geri kalan her şeyin 0 olmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ve hangi adımları izleyeceğim?
 
iCloud ile WhatsApp'ı ve galeriyi yedekleyip diğer uygulamaları yedeklemeden telefonu bir bilgisayara bağlayıp sıfırlayabilirsiniz. Daha sonra iCloud ile kurtarma yapıp sıfır telefonda sadece whatsappınız ve galeriniz olur ama bilgisayara kesin ihtiyacınız var.
 
iCloud ile WhatsApp'ı ve galeriyi yedekleyip diğer uygulamaları yedeklemeden telefonu bir bilgisayara bağlayıp sıfırlayabilirsiniz. Daha sonra iCloud ile kurtarma yapıp sıfır telefonda sadece whatsappınız ve galeriniz olur ama bilgisayara kesin ihtiyacınız var.
Anladım teşekkür ederim şuan lightning to type c kablom olduğundan usb ucu olmadığından dolayı bilgisayara bağlayamıyorum. Ben yedeklemeyi alıp telefonu içerden sıfırlasam yeni bir cihaz olarak kur seçeneğiyle beraber kursam sizin dediğiniz olmaz mı? Kurtarma ve bilgisayar kesinlikle gerekiyor mu? zahmet olmazsa biraz daha detaylı anlatır mısınız
 
Anladım teşekkür ederim şu an lightning to Type-C kablom olduğundan USB ucu olmadığından dolayı bilgisayara bağlayamıyorum. Ben yedeklemeyi alıp telefonu içeriden sıfırlasam yeni bir cihaz olarak kur seçeneğiyle beraber kursam sizin dediğiniz olmaz mı? Kurtarma ve bilgisayar kesinlikle gerekiyor mu? Zahmet olmazsa biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Bilgisayar olmadanda sıfırlayabilirsiniz ama yanlış bilmiyorsam icloududa sıfırlıyor bu konuda başkasına danışın tam emin değilim bilgisayardan bence daha rahat olur. İşlem için ICloud'u aktifleştirip sadece WhatsApp'ı ve galeriyi yedekleyin unutmayın maksimum 5GB hakkınız var eğer depolama almadıysanız sonrasında sıfırlama işlemine geçin ama bence sıfırlamaya gerek yok uygulamaları silmeniz yeterli ama illa sıfırlayacağım diyorsanız ekstra deopolama satın alın iCloud için depolama yetmiyorsa sonra sıfırlayabilirsiniz eğer bilgisayardan sıfırlayacaksınız küçük bir araştırma ile YouTube'dan video bulabilirsiniz benim bildiklerim bu kadar iyi akşamlar dilerim.
 
İlerde lazım olacak arkadaşlar için ben çözümünü bulamadım ve telefonumu bilgisayara bağlayıp bütün fotoğrafları kendi elimle yedekledim WhatsApp yedeklemesini de iCloud üzerinden alıp iCloud’daki geri kalan her şeyi sildim böyle çözdüm.
 

Geri
Yukarı