iPhone 14 Pro sıfır nereden satın alınabilir?

Normalde Android kullanıyorum ama telefonu değiştirmek istiyorum o yüzden iOSa geçeceğim. Yani sadece teknik özelliklerine bakaraktan 14 Pro'yu tercih ettim, kamerası falan güzel diye. Başka hangi serileri önerirsiniz?
Android'ten devam edin derim madem 256 GB Derin Mora 90.000 TL'ye varacak bütçelere çıktınız S24 Ultra S25 Ultra serileri 17 Bin TL daha düşük maaliyetteler fakat yine de İos derseniz 15 Pro ve üstü alın.

iPhone 14 Pro almak istiyorum. Sarı sitede ilanlar var ama sıfır almak istiyorum. Apple'ın kendi sitesinde bulamadım. Nereden alabilirim?
Bulunmasi zor, bulunsa bile sikinti cikma olasiligi yuksek, arti fiyatlari gereksiz yuksek yukaridaki arkadas 75.000 tl demis 16 pro 78 civari zaten, 65-70'e bile bulunsa bence 16 pro 78 civariyken mantikli degil. Bu arada duzenli olarak fotograf video cekerim diyorsaniz 128 gb pro serisinde sorun cikarir, yetmeyebilir.

Bulunmasi zor, bulunsa bile sıkıntı cikma olasiligi yuksek, arti fiyatlari gereksiz yuksek yukaridaki arkadas 75.000 TL demis 16 Pro 78 civari zaten, 65-70'e bile bulunsa bence 16 Pro 78 civariyken mantikli degil. Bu arada duzenli olarak fotograf video cekerim diyorsaniz 128 GB Pro serisinde sorun cikarir, yetmeyebilir.

iCloud diye bir şey var ya hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı