iPhone 14 vs iPhone 13

• Konuyu başlatan Mhmtx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 3.243
Maddi sıkıntım yok ancak 28, 000TL vermek bana da pek mantıklı gelmiyor. O 10, 000TL ile de PS5 alırım daha iyi 😅 yani şu an 2 seçeneğim var ya iPhone 13 ya da iPhone 14. belki olursa açılmamış kutu iPhone 12 Pro Max bulabilirim anca oda 14 ile kıyaslayınca eski kalıyor.

Bekleyip 13 Pro Max alman daha mantıklı olur satan yer olacaktır illaki.

Evet ancak maddi bir sıkıntım yokken hangisini tercih etmem gerektiğini bilemedim. Ondan dolayı bu konuyu açma gereği duydum. Yine de teşekkürler.

Pek farkları yok ancak 14 al en azından 1 sene daha güncel.

Bekleyip 13 Pro Max alman daha mantıklı olur satan yer olacaktır illaki.

Pek farkları yok ancak 14 al en azından 1 sene daha güncel.

Hocam yok burada ürün gelir biter daha da gelmez. iPhone 11/12 Pro/Pro Max iki modelde de aynısı oldu bittikten sonra getirmiyorlar nedense şu an sadece 14 Pro ve Pro Max modeli var.

Hocam yok burada ürün gelir biter daha da gelmez. iPhone 11/12 Pro/Pro Max iki modelde de aynısı oldu bittikten sonra getirmiyorlar nedense şu an sadece 14 Pro ve Pro Max modeli var.

Maddi durumun iyi 14 Pro al 14 ile vereğin farkın her kuruşuna değer 120Hz daha büyük sensöre sahip daha yüksek çözünürlüklü kamera ve optik lens farkını hissettiriyor.

1.5 yıl önce iPhone 11 almıştım ancak değişme kararı aldım. Kıbrıs'ta yaşadığım için Türkiye'ye göre telefon fiyatlarımız daha ucuz. iPhone 14 128 GB yaklaşık 19, 500TL iken iPhone 13 128 GB yaklaşık 18, 000TL civarlarında. Aradaki fark çok az ( zaten maaşlara zam da geldi) sizce hangisi alınmalı? Maddi bir sıkıntım yok yani alacaksam en uzun götürecek olanı alma kafasındayım. Büyük ihtimalle de 3 yıl kullanıp sonra 2. el olarak satıp üst model çıkarsa alacağım. Sizlerden isteğim hangisi beni daha rahat götürür bunu söylemeniz. Ardaki farkı vermeye değer mi? 13 Pro Max diyecek olursa maalesef Kıbrıs'ta 11-12-13 modellerinin Pro ve Pro Max modelleri yok sadece 14 Pro Max var ve oda 28, 000TL :) tavsiyenizi bekliyorum.
Aradaki farka değer 14 alın geçin.

Bütın yardım eden herkese teşekkür ederim. Büyük ihtimalle fiyat farkı mağazaya gidince 2.000TL olur ise 14 modelini tercih edeceğim. Satın aldıktan sonra bir sorun yaşarsam ya da pişman olursam buraya tekrardan yazarım. Hepinize tekrardan teşekkürler.

Maddi durumun iyi 14 Pro al 14 ile vereğin farkın her kuruşuna değer 120Hz daha büyük sensöre sahip daha yüksek çözünürlüklü kamera ve optik lens farkını hissettiriyor.

Hocam üstte de belirttim 14 Pro yaklaşık 27.000 Pro Max ise 30.000 fiyat bandında. Maddi durumum iyi ancak 10.000TL fark koymayacak gibi de değil sonuçta bu 2 model arasındaki 2.000TL farkın 5 katı.

Bütın yardım eden herkese teşekkür ederim. Büyük ihtimalle fiyat farkı mağazaya gidince 2.000TL olur ise 14 modelini tercih edeceğim. Satın aldıktan sonra bir sorun yaşarsam ya da pişman olursam buraya tekrardan yazarım. Hepinize tekrardan teşekkürler.

Hocam üstte de belirttim 14 Pro yaklaşık 27.000 Pro Max ise 30.000 fiyat bandında. Maddi durumum iyi ancak 10.000TL fark koymayacak gibi de değil sonuçta bu 2 model arasındaki 2.000TL farkın 5 katı.

S22 Ultra varsa onu al gayet iyi cihaz fiyatı nedir Kıbrıs'ta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı