iPhone 14 vs iPhone 15 vs Samsung S24 FE

victorfrenz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu an kullandığım telefon çok çok eski, Redmi 9T kullanıyorum ve artık yenileme vaktim geldi. Aklımda 3 model var; iPhone 14, iPhone 15 ve Samsung S24 FE. Açıkçası iPhone 15'e kadar bütçem var ancak o telefona o kadar para verirsem içim acır diyebilirim, iPhone 14 ve Samsung S24 FE arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an kullandığım telefon çok çok eski, Redmi 9T kullanıyorum ve artık yenileme vaktim geldi. Aklımda 3 model var; iPhone 14, iPhone 15 ve Samsung S24 FE. Açıkçası iPhone 15'e kadar bütçem var ancak o telefona o kadar para verirsem içim acır diyebilirim, iPhone 14 ve Samsung S24 FE arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Tam bütçe nedir?

iPhone 14 ile S24 FE arasından kesinlikle S24 FE daha iyi. Hem S24 FE'nin fiyatı da daha uygun. Ben de iPhone 11'den S24 FE'ye geçtim inanılmaz memnunum. Geçen Media Markt'da iPhone 16'ya baktım 60 hz ekrandan dolayı gözlerim kanadı. iPhone 13/14/15 kesinlikle paralarını hak etmeyen cihazlar. 25 bin civarı bütçeniz varsa S24 FE bu fiyata en iyisi. Daha yüksek bütçeniz var ise de S24 ve S25 serilerine bakılabilir.

Bu da aynı işlemci aynı şeyi söyleyecek miydin ne alaaka yerin dibinde Poco X7
Evet.
Aynı fiyattaki 24 FE'den 2 katın üstünde CPU, 3 kat GPU performans farkı yiyor Nothing. Doğru, daha ucuz telefonda aynı işlemci var çünkü o işlemcinin klasmanı daha ucuz zaten. Ha bu arada, X7 yerine de aynı fiyatındaki A55 yine %20 daha iyi CPU ve GPU performansı verebiliyor, yani klasmanı o fiyat da değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı