Daha önce S22'den 14'e geçmiştim, 60Hz olayını bir hafta yaşadım, sonrasında alıştım.
Ben 60 hz'e alışamadım hiçbir şekildeMesele alışman değil. İnsan gözü her şeye alışıyor. Mesele 60K veya daha fazla para vereceğin cihazda 60Hz olması. Yani düz model iPhone modelleri aldığın özellik verdiğin para bakımından bakarsan Pro serilerinden de daha pahalıya geliyor sadece ekran da değil mesele kamera, işlemci vs. Üstte detaylı açıkladım.
Ben 60 Hz'e alışamadım hiçbir şekildeO paralara vermem 60 Hz
![]()
60 hz deme tüylerim kalkıyorumİnan ki ben de hiç alışamadım. İşin garip yani sadece TR değil dünya genelinde bu sene 15 Pro Max en çok satan cihazken 2. sırada düz 15 satmış. İnsanlar demek ki alışıyor![]()
Bir yakinim kullaniyor, eskiden iphone 13 kullaniyordu. Telefonun o parayi etmedigini soyluyor ve biraz fazla isindigini soyluyor, benim de biraz kurcalama firsatim oldu, kesinlikle o parayi etmez neredeyse S24 Ultra fiyatinda saka gibi.Biliyorum eylül'ün ortalarında 16 çıkacak ama fiyatı tahminen 60 civarı olacak. iPhone 15 ise şimdilerde 50 bin falan alınabilir şekilde. Sizce 16 beklemeye değer mi, yoksa 15 bu fiyata iyi mi?
15 Pro kullandım, memnun kalmadım. İlk zamanlar hem yazılım hem de ısınma sorunu yaşadım. Sonrasında bilmiyorum neler oldu. Kesinlikle 16 Pro'yu bekliyorum veyahut 14 alabilirsin.
Isınma sorunu her yeni çıkan modelde olur bu durum yazılımsal kaynaklı 16 Pro'yu aldığında 15 Pro'daki ısınma sorunu çözülmüş 16 Pro'da ısınma sorunu olduğunu göreceksin. iOS 18 ile beraber hem yazılımsal hem de ısınma sorunları zaten giderilecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.