iPhone 15 alınır mı?

Dostum önden sana vahiy mi geldi? iOS 18 ile o sorunların gideceğine nasıl bu kadar eminsin kaynak gösterir misin? 16 Pro'yu kullandın mı da ısınacağını söylüyorsun?
Ayrıca 14 Pro, 13 Pro, 12 Pro vs. çıktığında ısınma sorunu şikayeti ile çıkmadı. Apple 16 Pro'da yeni bir soğutma sistemine geçecek sızıntılara göre açıp bakabilirsin. 15 Pro ve 15 Pro Max kendi orijinal sürümü iOS17'de bile ısınma sorununu çözemediyse ilerleyen iOS pardon (bugos) hiç çözeceğini sanmam.

Vahiy falan inmedi merak etme kendim 15 Pro Max kullanıyorum ve iOS 18'in son beta sürümünü indirdim şu an herhangi bir ısınma problemim yok ayrıca ısınma problemi zamanında 14 Pro Max'te de geçerliydi gerekli yazılım güncellemeleri neticesinde sorun çözüldü. Forumda 20 tane 2023 yılına ait 14 Pro Max başlıklı ısınma sorunları var bakmanı tavsiye ederim.

Fiyatın yarısı vergi, tabii ederi bu değil, 800 dolarlık cihaz 1800 dolar. Benim paramla bize hizmet etmiyorlarsa haram olsun, dilerim ki tez zamanda çıkar.

Bilemiyorum çok kararsızım ama cihaza çöp muamelesi yapmanız çok can sıkıcı geliyor bana.

Son düzenleme:
Bilemiyorum çok kararsızım ama cihaza çöp muamelesi yapmanız çok can sıkıcı geliyor bana.

Pro serisi öneriyoruz. Düz modeller parasına göre çöp. Can sıkıcı durum nedir, paranı iyi kullan diyoruz :)

Peki Apple'ın şimdi 75.499 liraya sattığı 15 pro 68 liraya alınır mı? 16 pro büyük ihtimal 80 bin lira gibi veya yakın olur. Sizce sınırları zorlamalı mıyım. Isınma problemi sonradan düzeldi mi acaba çünkü mağazada dokunduğumda da ısınma var gibiydi.

Peki Apple'ın şimdi 75.499 liraya sattığı 15 Pro 68 liraya alınır mı? 16 Pro büyük ihtimal 80 bin lira gibi veya yakın olur. Sizce sınırları zorlamalı mıyım? Isınma problemi sonradan düzeldi mi acaba çünkü mağazada dokunduğumda da ısınma var gibiydi.

Öncelikle mağazadaki cihaza bakarak 15 Pro şu an için ısınıyor demek yanlış olur. Mağazadaki cihazlar demo yazılımla geliyorlar ve saatlerce açık kalıp belki arka planda da yükleme vs. yapıyorlardı sizin ellediğiniz sırada. O yüzden ısınması anormal değil. 68K'ya iyi fiyat. 16 Pro 77-78K'den çıkar herhalde döviz böyle olursa. Zorlanacağım dersen bekleme 15 Pro al derim. Kullananlar yorumlarında bir kısmı halen ısınıyor çözülmedi diyor bir kısmı artık çözüldü diyor benim gözlemlediğim ve çevremden. 15 Pro çok yenilikle gelmedi. 14 Pro S alıyorsun eski adlandırmayla. Ama 16 Pro'da güzel sıçrama ve yenilikler bekliyoruz. 78K bütçe varsa veya hadi 80 diyelim ben olsam zorlar ve beklerdim.

@KİNGSEMİH doğru söylüyorsunuz; yaklaşık bir buçuk ay varken beklemek daha doğru olacaktır, bir de Apple'ın AI ile daha dikkatle donamını hazırlayacağı için 16 pro daha üzerinden geçilmiş ve daha iyisi olacaktır. Ekranı da 6.3 ile fark edecektir büyük ihtimal.

iPhonedo da bu cihazlar sonraki seviyeyi bekliyor gibi falan demişti bir vidyosunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı