iPhone 15 alınır mı?

Hankschrader0090

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni bir telefon almak istiyorum ve tercihimi IPhone'lardan yana kullanacağım. Bütçeme uyan iPhone 14 ve iPhone 15. biraz zorlarsam 15 alabilirim ama sorun şu: Benim günlük ortalama 6-7 saat ekran sürem var ve Clash Royale, Clash of Clans ve Online soccer Manager oyunlarını oynuyorum. Düzenli olarak Twitter ve Instagram'ı da bayağı kullanıyorum. Telefondan beklentim beni en az 5 yıl götürmesi. Sizce götürür mü? Ayrıca pil kapasitesi ve pil sağlığı konusunda endişeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Her iki telefon için de ayrı ayrı söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir telefon almak istiyorum ve tercihimi IPhone'lardan yana kullanacağım. Bütçeme uyan iPhone 14 ve iPhone 15. biraz zorlarsam 15 alabilirim ama sorun şu: Benim günlük ortalama 6-7 saat ekran sürem var ve Clash Royale, Clash of Clans ve Online soccer Manager oyunlarını oynuyorum. Düzenli olarak Twitter ve Instagram'ı da bayağı kullanıyorum. Telefondan beklentim beni en az 5 yıl götürmesi. Sizce götürür mü? Ayrıca pil kapasitesi ve pil sağlığı konusunda endişeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Her iki telefon için de ayrı ayrı söylerseniz sevinirim.
2. el 14 plus cihazlara bakabilirsin batarya önemli diyorsan.

Hocam öncelikle 60Hz takıntınız varsa düz modelleri geçin mesela benim için sorun değil ama siz daha önce 120Hz kullandıysanız alışmanız çok zor olur ve gözünüze batar. iPhone 15 yapay zeka güncellemeside almayacak maalesef. Ama hala iyi bir cihaz ve kamerası, performansı iyidir sizi pişman etmez. Android tarafını düşünürseniz S25 veya S25 Plus modelleride gayet iyidir. iPhone alacaksanız sıfır düşünüyorsanız alabilirsiniz. İkinci el tarafını düşünürseniz 14 Pro denk getirebilirsiniz. Ama ikinci el tarafıda riskli oluyor dikkatli olmanızı öneririm.

iPhone zorunluysa 2. el 14 Pro alabilirsin. Sıfır zorunluysa iPhone 15.
cevabınız için teşekkür ederim hocam 2. el beni biraz korkutuyo ama bakarım

Ekosistemin yoksa gerek yok o fiyatlarda S25 - S25+ çok daha iyi bir tercih olur.
siz söyleyince baktım s25+ a tam bir canavarmıs iphonelardan umdugumu bulamazsam bu cihazı alacagım

Hocam öncelikle 60Hz takıntınız varsa düz modelleri geçin mesela benim için sorun değil ama siz daha önce 120Hz kullandıysanız alışmanız çok zor olur ve gözünüze batar. iPhone 15 yapay zeka güncellemeside almayacak maalesef. Ama hala iyi bir cihaz ve kamerası, performansı iyidir sizi pişman etmez. Android tarafını düşünürseniz S25 veya S25 Plus modelleride gayet iyidir. iPhone alacaksanız sıfır düşünüyorsanız alabilirsiniz. İkinci el tarafını düşünürseniz 14 Pro denk getirebilirsiniz. Ama ikinci el tarafıda riskli oluyor dikkatli olmanızı öneririm.
ilk kez iphone alacağım ondan dolayı cahilliğimi mazur görün yapay zeka güncellemesi almaması tam olarak ne anlama geliyor hocam ? ve pil sağlığı konusunda dediklerimden dolayı sıkıntı yasar mıyım ? cevaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim hocam 2. el beni biraz korkutuyor ama bakarım.

Siz söyleyince baktım S25+ a tam bir canavarmıs IPhone'lardan umdugumu bulamazsam bu cihazı alacagım.

İlk kez iPhone alacağım ondan dolayı cahilliğimi mazur görün yapay zeka güncellemesi almaması tam olarak ne anlama geliyor hocam? Ve pil sağlığı konusunda dediklerimden dolayı sıkıntı yasar mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.

S25+ ile S25 arasında en belirgin farklar batarya ve ekran farkı hocam daha kompakt cihaz kullanmak istiyorsanız S25 öneririm aradaki fark en son 15.000₺ civarlarındaydı sizin tercihinize kalmış. iPhone konusuna gelince, Apple ıntelligance geçtiğimiz sene tanıtılmıştı iOS 26.1 güncellemesi ile de Türkçe desteği geliyor ve oldukça güzel yenilikler getiriyor. Fakat Apple 8 GB RAM ve üstündeki modellere getirdiği için iPhone 15 bu teknolojiden tam anlamıyla faydalanamıyor.Bazı yeniliklere bu videodan göz atabilirsiniz. Tamamı gelmeyecektir fakat bazı şeyleri alt modellerede getirirler diye düşünüyorum ama daha tam anlamıyla gelmediği için net bir şey demek doğru olmaz. Pil konusuna gelince çok oyun oynamıyorsanız ekran süreniz 7-8 saati bulacaktır diye düşünüyorum. Apple ekosistemi açısından düşünüyorsanız iPhone almanız daha mantıklı. Şahsi fikrim iPhone modelleri satılırken çok daha kolay satılıyor ve model yükseltebiliyorsunuz. Ayrıca Samsung tarafında yakında S26 serisinin çıkacağını unutmayın hocam.

cevabınız için teşekkür ederim hocam 2. el beni biraz korkutuyo ama bakarım

siz söyleyince baktım s25+ a tam bir canavarmıs iphonelardan umdugumu bulamazsam bu cihazı alacagım

ilk kez iphone alacağım ondan dolayı cahilliğimi mazur görün yapay zeka güncellemesi almaması tam olarak ne anlama geliyor hocam ? ve pil sağlığı konusunda dediklerimden dolayı sıkıntı yasar mıyım ? cevaplarınız için teşekkürler
Ben 13 kullanıyordum s25'e geçtim tavsiye ederim.iphone güzel ama gereksiz pahalı aynı özellikte cihazı samsung olarak alırsan yarı fiyatı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı