iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Ortius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 167

Ortius

Picopat
Daha fazla  
Xiaomi 15T Pro almıştım, iade ettim. Şarjı çok hızlı bitiyordu ve YD olduğundan şüphelendim. Sizce bunun yerine iPhone 15 almak mantıklı mı? (Genelde Android kullanıyorum ama değiştirebilirim, yeniliğe açığım.) Şu anki telefonum Redmi 10 2022.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı güzel cihaz. Bende 16e var 4000 mAh var cihazda 1.5 gün götürüyor beni full olduğu zaman kamerasından böyle bir cihazda çok memnunum. 15'ten memnun kalmama ihtimaliniz yok.

Mantıklı güzel cihaz. Bende 16e var 4000 mAh var cihazda 1.5 gün götürüyor beni full olduğu zaman kamerasından böyle bir cihazda çok memnunum. 15'ten memnun kalmama ihtimaliniz yok.

Paranızın hakkını istiyorsanız alınmaz. Yok, yüzde 30'u ve daha fazlası boşa gidebilir diyorsanız o zaman alabilirsiniz hocam.

Ben 16e cihazını 32bine aldım ve çok memnunum eğer bir cihazın varsa buyback yaparak alabilirsin. Teknosa da 4bin TL ek destek var. Redmi Note 11 Pro cihazına 10 bin TL saydı ek destekle beraber.

30 bine alabilirse iPhone 15 256 GB, belki olabilir. Ancak öyle bir telefona 52 bin vermek parayı çöp etmektir.

30 bine iPhone 15 belki mi? Android fanatizmliği bir kenara bırakın hocam.
Fanatizm mi yoksa mantıklı bir beyin mi? Niye 32 bine 79 puanlık daha iyi bir telefon varken 52 bine 75 puanlık daha kötü bir telefon alayım, devlet mi ödüyor parasını veya sponsor mu oldular? Bence siz popüler kültürün kölesi olmayı bırakın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı