iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 192
Bütçe
50000
Adım hocam. Peki 15'i aldığımda pişman olurum hissi olur mu?

Yarım yamalak da olsa öyle bir ihtimal olabilir bence.
120-60Hz farkı.
S25 Edge'in ekran daha büyük ve daha keskin(elin büyük ise biraz dezavantaj olabilir)
Daha iyi bir işlemci.
Ama pişman olmayacağın konular ise şu olur,
Video optimizasyonu.
Kamera.
Batarya yönünü bir eksi olarak sunmuyorum ama hatırladığım kadarıyla iPhone 15'in bataryası biraz daha kalındı. "şimdi baktım da" kafa kafaya götürüyormuş hemen hemen.

25-30 çokmuş, ben 20 civarıdır diye düşündüm, 30a 16E'nin bile ikinci eli var, mantıksız öyleyse.

Şu ilana ne diyorsunuz mesela? temiz gibi duruyor, bir kaç da yüz yüze indiririm ben.
Yarım yamalak da olsa öyle bir ihtimal olabilir bence.
120-60Hz farkı.
S25 Edge'in ekran daha büyük ve daha keskin(elin büyük ise biraz dezavantaj olabilir)
Daha iyi bir işlemci.
Ama pişman olmayacağın konular ise şu olur,
Video optimizasyonu.
Kamera.
Batarya yönünü bir eksi olarak sunmuyorum ama hatırladığım kadarıyla iPhone 15'in bataryası biraz daha kalındı. "şimdi baktım da" kafa kafaya götürüyormuş hemen hemen.
120-60Hz farkı pişman eder mi bilmiyorum. Küçük telefon da istiyorum aslında biraz yıllar boyunca dev gibi telefon kullandığım için. İşlemci iphone'un daha iyi değil miydi?
Avantajlı tarafları da avantaj zaten.

Şu ilana ne diyorsunuz mesela? Temiz gibi duruyor, birkaç da yüz yüze indiririm ben.

120-60Hz farkı pişman eder mi bilmiyorum. Küçük telefon da istiyorum aslında biraz yıllar boyunca dev gibi telefon kullandığım için. İşlemci IPhone'un daha iyi değil miydi?

16e 31'e ilan var, 13 o fiyata alınmaz, 22-23 falan değilse 30'a 16e almak daha mantıklı, ana kamerasıda daha iyi 13'ten işlemcisi, bataryası vs yani ben bu kadar yakın fiyatta olduklarını bilmiyordum 2. el olarak o yüzden 13 önerdim, 16e ile 13 bu kadar yakın fiyattayken 13 kesinlikle alınmaz.

120-60Hz farkı pişman eder mi bilmiyorum. Küçük telefon da istiyorum aslında biraz yıllar boyunca dev gibi telefon kullandığım için. İşlemci IPhone'un daha iyi değil miydi?

Çoğu tek ve çift çekirdek performansında Snapdragon 8 Elite, A16 Bionic işlemciyi geçiyor. iPhone 15'in işlemcisi daha iyi değil.

Yok yok acelem yok hocam. Sadece heves ettiğim için konuyu erken açtım.

Şahsen ben 17e ve S26 çıkışından sonra fiyatları bekliyorum. Duruma göre yurt dışı alabilirim. 16E'nin üretimi duracak stok bitirmek isterler fiyatlar düşer gibi. Samsung zaten düşer. 17e belki 50 civarı gelir.

Anladım. 17e çıkınca o zaman bu konuya etiketlerim ben sizi hocam. Bakalım beklediğimize değer inşallah.

Bilmiyorum saçma bir fiyattan çıkmayacak bence, şu an 16e fiyatı Apple'ın sitesinde 49.999 olarak görünüyor, bu cihazda muhtemelen yurt dışında aynı fiyata çıkacağı için Türkiye'de 54.999 veya maximum 57.999 gibi bir rakama gelir.

Şahsen ben 17e ve S26 çıkışından sonra fiyatları bekliyorum. Duruma göre yurt dışı alabilirim. 16E'nin üretimi duracak stok bitirmek isterler fiyatlar düşer gibi. Samsung zaten düşer. 17e belki 50 civarı gelir.
İnşallah hocam. 17e'nin kamerası tek kamera mı olur sizce?

Bilmiyorum saçma bir fiyattan çıkmayacak bence, şu an 16e fiyatı Apple'ın sitesinde 49.999 olarak görünüyor, bu cihazda muhtemelen yurt dışında aynı fiyata çıkacağı için Türkiye'de 54.999 veya maximum 57.999 gibi bir rakama gelir.
Üç beşin lafı olmaz hocam. Pişman etmesin yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı