iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.056
O zaman yavaş yavaş düzeltmeye başlıyorlar demek bu ama çok saçma ya adamakıllı yap ya da yazılımın adamakıllı değilse satışa sunma usta biz denek değiliz sonuçta para sayıyoruz bunlara.
Hayır, yeni animasyonlardan dolayı daha iyi çalışıyor. Büyük kasmalar düzeldi, takılmalar ve düşük hz çalışması devam ediyor. Düzelmeyecek.

Evet, bu çok garip bir durum. 14 ve 15 serisinde düz modeller de dahil, aynı model iki cihazı yan yana getirip bakınca akıcılığı birbirinden çok farklı olabiliyor.

Üretim yeri ile alakalı da olabilir belki. Çünkü aynı yazılıma, donanıma sahip iki cihaz arasındaki stabilite farkı başka nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

Bu dediğinizi çok araştırmakla beraber katılmıyorum. Konuyu açtıktan sonra 15'i satıp 2 tane 14 Pro Max aldım ve aktif kullanıyorum, ikisinin de akıcılık problemleri %100 pil sağlığından beri var.

Ayrıyeten bu sorun genel olarak tüm 14 ve 15 serisinde var. Özellikle düz cihazlarda ve Pro Max'lerde. Pro modelleri bunlara nazaran daha akıcı. Çok fazla model kullandım ve çevremdekilerden inceleyip karşılaştırdım.

Kimsenin dediği bir şeyi yapıp kendini yorma. Hem her şeyi denedim hem de araştırdım. Tamamen şans işi.

Hocam Pro Max'de daha kötü olabileceğini sizden duydum. Doğru olabilir de çünkü Amerika 14 Pro'dan Avrupa kodlu 15 Pro Max geçtim bariz 14 Pro daha akıcıydı. En azından bazı uygulamalarda fark ettim. X gibi. Şimdi tekrar Almanya cihazı olan 14 Pro geçebilirim. Hem büyük ekran sevemedim hem bu sorundan dolayı. Durum güncellemesini yazarım.

Ekran kaydı alır mısın merak ettim nasıl bir kasmadan bahsediyosun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attım hocam videonun sonlarına dikkat et özellikle. FPS düşüklüğü oluyor böyle gezerken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Attım hocam videonun sonlarına dikkat et özellikle. FPS düşüklüğü oluyor böyle gezerken.

Videoda mı gözükmüyor şu an ama dediğim gibi o yukarıdaki konsolu indirirken falan çok oluyor ve bıktırdı.

Son düzenleme:

Videoda mı gözükmüyor şu an ama dediğim gibi o yukarıdaki konsolu indirirken falan çok oluyor ve bıktırdı.

videoda belli oluyor. İlk defa videoda belli olanı gördüm.

Senin dediğin gibi yapayım hocam bakalım düzelecek mi?

Hocam şu an sıfırlıyorum bakalım düzelecek mi sana yine yazarım buradan.

Hocam şu an sıfırladım ama hala oluyor gibi yukarıdan denetim merkezini indirirken böyle kasarak geliyormuş gibi oluyor yani bunun tek açıklaması kaldı yazılımsal yani çoğu kişidede oluyor.

Dediğim gibi bende iOS 18.4 ile kullanmaya başladım iOS 18 sürümünü iOS 17 de o dediğiniz sorun yoktu. Ancak iOS 18 de de o sorunu yaşamadım. Alttaki arkadaşın dediği gibi şans işi sanırsam. Umarım düzelir bir an önce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı