iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.046
Hocam zaten beklediğimiz gibi düzelmedi ve düzelmeyecek. Mikro kasmalar devam ediyor bu bir. İkincisi de panel genel olarak çok düşük FPS çalışıyor. Her geçişte animasyonda lokal uygulamalarda 90 veya 80 FPS. Eline 120 Hz ekrana sahip giriş seviyesi rastgele bir Android alırsan anlayacaksın. Benim IPhone'um dışında 7-8 tane orta segmentten amiral gemisine Android telefonum var ve hepsi iPhone'umdan çok daha akıcı. Mesela şu an bu mesajı yazarken elimde A56 var ve IPhone'dan sonra bunu elime aldığımda 60 Hz'den 120 Hz'e geçmiş gibi hissediyorum. Oysa ikisi de 120 Hz.

Bende beta 5'te çok takılma vardı. Beta 6 da animasyonların güncellenmesiyle hem akıcılık arttı takılmalar da gitti. 120 Hz kullandığımı hissediyorum.

15 pm kullanıyorum, fakat tam sürüm bekleyeceğim gibi.

Problemsiz kullanırsın muhtemelen. Geldiğinden beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Pil de gayet iyi. Hevesin varsa yükle.

Bende beta 5'te çok takılma vardı. Beta 6 da animasyonların güncellenmesiyle hem akıcılık arttı takılmalar da gitti. 120 Hz kullandığımı hissediyorum.

Problemsiz kullanırsın muhtemelen. Geldiğinden beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Pil de gayet iyi. Hevesin varsa yükle.

iPhone'lar genel olarak toparladı mı yani, iOS 26 ile. Bu 120 Hz değil de 80 Hz gibi hisettiriyordu ya.

IPhone'lar genel olarak toparladı mı yani, iOS 26 ile. Bu 120 Hz değil de 80 Hz gibi hisettiriyordu ya.

Ona çok rastlamadım evet iOS 18 biraz sorunluydu o sonradan toparladı. Fakat şu anda olan iOS 26 beta iOS 18'in ilk herkese yayınlanan 18.0 sürümünden bile daha stabil. Apple dersini çalışmış bu sefer. Ama Apple intelligence henüz denemedim kapalı kullanıyorum.

iPhone'lar genel olarak toparladı mı yani, iOS 26 ile. Bu 120 Hz değil de 80 Hz gibi hisettiriyordu ya.
Dostum telefonu 0 aldım telefonu alıp açtığımdan beri kasıyordu yani donanımsal olması imkansız 0 kutu telefon yazılımsal olduğu belliydi dün gece İOS 26 Beta 6'ya geçtim acayip seri çalışıyor düzeltmişler sonunda.

Dostum telefonu 0 aldım telefonu alıp açtığımdan beri kasıyordu yani donanımsal olması imkansız 0 kutu telefon yazılımsal olduğu belliydi dün gece iOS 26 beta 6'ya geçtim acayip seri çalışıyor düzeltmişler sonunda.

Valla gidip 80 bin liraya 16 Pro aldıysan ve bu sorunları bugüne kadar yaşadıysan yazık yani. Ben o zaman public beta 3’e geçeyim.

@Haluk Albayrak @szep @Dastrepaids56 Ben dün sabah public beta 3’e geçmiştim ve telefon toparlayınca fena olmayan akıcılık vardı, sonra gecesine public beta 4 gelince ona geçeyim dedim, akıcılık sanki bariz azaldı gibi, sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı