iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.053
Arkadaşlar ilk defa bir düzelme var. iOS 26 Beta 6 itibariyle ana ekranda ve sosyal medya uygulamalarında kaydırma yaparken takılma ve kasmalar minimalize edilmiş durumda. Bir çok animasyonun değişmesi sonucu sanırım.

Arkadaşlar ilk defa bir düzelme var. iOS 26 beta 6 itibarıyla ana ekranda ve sosyal medya uygulamalarında kaydırma yaparken takılma ve kasmalar minimalize edilmiş durumda. Birçok animasyonun değişmesi sonucu sanırım.

Dostum ben yüklemedim çünkü herkes ısınma sorunı olduğunu söylüyor hala kasmalar var bu arada geçeyim mi iOS 26?

iOS 26 son betası dehşet iyi. Tam sürümü düşünemiyorum.

Bilgiseyara tam tarama yaptıktan sonra şimdi yüklemeye gidiyorum yüklediğimde tekrar yazacağım.

iOS 26 son betası dehşet iyi. Tam sürümü düşünemiyorum.

Hocam yükledim evet arayüz hızlanmış ama ilk telefon açıldığında şöyle bir kastı ama telefonun şarjı 17 ondanda olabilir şarjı dolsun detaylı bakacağım.

Son düzenleme:
Beta 6'dan itibaren iyi.

Evet şimdi iyice oturdu o kasmalar gitti harbidende sen düzelmez diyordun hatırlıyorum p günleri :D bende belki bir gün diyordum o gün geldi.

Sanırım ben sabredip tam sürüm bekleyeceğim.

Çok iyi diyorsanız geçebilirim.

Gerçekten güzel.

Beta 6'dan itibaren iyi.

Bir de hocam bende saat kısmı değişmedi onu soracaktım neden böyle ince uzun olmadı yani sadece rakamların şekli değişti onu nasıl halledeceğim?

Evet şimdi iyice oturdu o kasmalar gitti harbidende sen düzelmez diyordun hatırlıyorum p günleri :D bende belki bir gün diyordum o gün geldi.

Gerçekten güzel.

Bir de hocam bende saat kısmı değişmedi onu soracaktım neden böyle ince uzun olmadı yani sadece rakamların şekli değişti onu nasıl halledeceğim?
Hocam zaten beklediğimiz gibi düzelmedi ve düzelmeyecek. Mikro kasmalar devam ediyor bu bir. İkincisi de panel genel olarak çok düşük FPS çalışıyor. Her geçişte animasyonda lokal uygulamalarda 90 veya 80 FPS. Eline 120 Hz ekrana sahip giriş seviyesi rastgele bir Android alırsan anlayacaksın. Benim iPhone'um dışında 7-8 tane orta segmentten amiral gemisine Android telefonum var ve hepsi iPhone'umdan çok daha akıcı. Mesela şu an bu mesajı yazarken elimde A56 var ve iPhone'dan sonra bunu elime aldığımda 60 Hz'den 120 Hz'e geçmiş gibi hissediyorum. Oysa ikisi de 120 Hz.

Saatin sağ altından çekince uzamıyor mu rakamlar?

Hocam zaten beklediğimiz gibi düzelmedi ve düzelmeyecek. Mikro kasmalar devam ediyor bu bir. İkincisi de panel genel olarak çok düşük FPS çalışıyor. Her geçişte animasyonda lokal uygulamalarda 90 veya 80 FPS. Eline 120 Hz ekrana sahip giriş seviyesi rastgele bir Android alırsan anlayacaksın. Benim iPhone'um dışında 7-8 tane orta segmentten amiral gemisine Android telefonum var ve hepsi iPhone'umdan çok daha akıcı. Mesela şu an bu mesajı yazarken elimde A56 var ve iPhone'dan sonra bunu elime aldığımda 60 Hz'den 120 Hz'e geçmiş gibi hissediyorum. Oysa ikisi de 120 Hz.

Saatin sağ altından çekince uzamıyor mu rakamlar?
Hayır uzamıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı