Arkadaşlar ilk defa bir düzelme var. iOS 26 beta 6 itibarıyla ana ekranda ve sosyal medya uygulamalarında kaydırma yaparken takılma ve kasmalar minimalize edilmiş durumda. Birçok animasyonun değişmesi sonucu sanırım.
Dostum ben yüklemedim çünkü herkes ısınma sorunı olduğunu söylüyor hala kasmalar var bu arada geçeyim mi iOS 26?
iOS 26 son betası dehşet iyi. Tam sürümü düşünemiyorum.
Beta 6'dan itibaren iyi.Dostum ben yüklemedim çünkü herkes ısınma sorunı olduğunu söylüyor hala kasmalar var bu arada geçeyim mi iOS 26?
Beta 6'dan itibaren iyi.
Sanırım ben sabredip tam sürüm bekleyeceğim.
Çok iyi diyorsanız geçebilirim.
Beta 6'dan itibaren iyi.
Hocam zaten beklediğimiz gibi düzelmedi ve düzelmeyecek. Mikro kasmalar devam ediyor bu bir. İkincisi de panel genel olarak çok düşük FPS çalışıyor. Her geçişte animasyonda lokal uygulamalarda 90 veya 80 FPS. Eline 120 Hz ekrana sahip giriş seviyesi rastgele bir Android alırsan anlayacaksın. Benim iPhone'um dışında 7-8 tane orta segmentten amiral gemisine Android telefonum var ve hepsi iPhone'umdan çok daha akıcı. Mesela şu an bu mesajı yazarken elimde A56 var ve iPhone'dan sonra bunu elime aldığımda 60 Hz'den 120 Hz'e geçmiş gibi hissediyorum. Oysa ikisi de 120 Hz.Evet şimdi iyice oturdu o kasmalar gitti harbidende sen düzelmez diyordun hatırlıyorum p günleribende belki bir gün diyordum o gün geldi.
Gerçekten güzel.
Bir de hocam bende saat kısmı değişmedi onu soracaktım neden böyle ince uzun olmadı yani sadece rakamların şekli değişti onu nasıl halledeceğim?
Saatin sağ altından çekince uzamıyor mu rakamlar?Bir de hocam bende saat kısmı değişmedi onu soracaktım neden böyle ince uzun olmadı yani sadece rakamların şekli değişti onu nasıl halledeceğim?
Hayır uzamıyor hocam.Hocam zaten beklediğimiz gibi düzelmedi ve düzelmeyecek. Mikro kasmalar devam ediyor bu bir. İkincisi de panel genel olarak çok düşük FPS çalışıyor. Her geçişte animasyonda lokal uygulamalarda 90 veya 80 FPS. Eline 120 Hz ekrana sahip giriş seviyesi rastgele bir Android alırsan anlayacaksın. Benim iPhone'um dışında 7-8 tane orta segmentten amiral gemisine Android telefonum var ve hepsi iPhone'umdan çok daha akıcı. Mesela şu an bu mesajı yazarken elimde A56 var ve iPhone'dan sonra bunu elime aldığımda 60 Hz'den 120 Hz'e geçmiş gibi hissediyorum. Oysa ikisi de 120 Hz.
Saatin sağ altından çekince uzamıyor mu rakamlar?
Bende sağ alttaki imleç görünüyor ve uzuyor. Farklı duvar kağıdı ekleyerek deneyebilir misin hocam? Olmazsa yeniden başlatmayı dene.Hayır uzamıyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.