iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.170
Hiçbir dosya aktarmadim.

Ek olarak internette arastirdim Reddit'te bircok kisinin bu sorunla cebellestigini gordum. Telefonu yeniden baslatmak, sifirlamak ve bazi klavye ozelliklerini devre disi birakmayi denemisler fakat herhangi bir cozume ulasamamislar. Umarim guncelleme ile sorunu cozebilirler.

Anladım. Yani bizim evde benim telefondan bir tane daha var, onun animasyonları çok daha iyi yani sanki bu telefon ile o telefon farklıymış gibi ama aslında aynı. Ve o kullanıcı hayatı boyunca hiç Android kullanmadı, yani hep IPhone'dan IPhone'a geçti benim de aklıma dosya aktarma geldi acaba bizim gibi Android'den geçen insanlar bu sorunu yaşıyor mudur diye yani aklıma ekran koruyucu camı da değiştirmek geldi fakat bazı animasyonlar var ki ekran koruyucusu ile alakası yok gibi ama neyse artık yapacak bir şey yok gibi.

Hiçbir dosya aktarmadim.

Ek olarak internette arastirdim Reddit'te bircok kisinin bu sorunla cebellestigini gordum. Telefonu yeniden baslatmak, sifirlamak ve bazi klavye ozelliklerini devre disi birakmayi denemisler fakat herhangi bir cozume ulasamamislar. Umarim guncelleme ile sorunu cozebilirler.
Hocam ben de aynı şekilde. Denemediğim şey kalmadı. Apple Discussions'ta Reddit'de yüzlerce kişi yaşamış aynı şeyi ama bir tanecik çözüm yok. Bu arada umut etme hocam, iOS 17.1.1'den beri böyle. Düzelmeyecek anladım artık.

Anladım. Yani bizim evde benim telefondan bir tane daha var, onun animasyonları çok daha iyi yani sanki bu telefon ile o telefon farklıymış gibi ama aslında aynı. Ve o kullanıcı hayatı boyunca hiç Android kullanmadı, yani hep IPhone'dan IPhone'a geçti benim de aklıma dosya aktarma geldi acaba bizim gibi Android'den geçen insanlar bu sorunu yaşıyor mudur diye yani aklıma ekran koruyucu camı da değiştirmek geldi fakat bazı animasyonlar var ki ekran koruyucusu ile alakası yok gibi ama neyse artık yapacak bir şey yok gibi.
Hocam bizim evde birkaç kişi iPhone kullanıyor, hepsi de 14 ve 15 serisi. Onların telefonunu elime alınca 60hz'den 120'ye geçmiş gibi oluyorum, oysa benimki de 120. Ana ekranda, sosyal medyada ekranı kaydırırken, klavyeyi kullanırken, dinamik ada animasyonlarında bir sürü takılma-kasma yaşıyorum.

Telefonu aldığımdan beri gelen tüm güncellemeleri anında kurdum. Betalar dahil. DFU modda sıfırladım, recovery yaptım. Reddit'deki önerileri denedim. Düzelecek gibi değil.

Son düzenleme:
Hocam ben de aynı şekilde. Denemediğim şey kalmadı. Apple discussions'ta Reddit'de yüzlerce kişi yaşamış aynı şeyi ama bir tanecik çözüm yok. Bu arada umut etme hocam, iOS 17.1.1'den beri böyle. Düzelmeyecek anladım artık.

Ben ilk telefonu aldığım zamanlar iOS 17.2.1 de falandım, öncesini görmediğim için yorum yapamam fakat bu sorunu herkes yaşamıyor. Dediğim gibi evde aynı telefon aynı sürüm çok seri akarken, animasyonları vs daha iyiyken bu telefon niye böyle anlamış değilim.

Hocam ben de aynı şekilde. Denemediğim şey kalmadı. Apple discussions'ta Reddit'de yüzlerce kişi yaşamış aynı şeyi ama bir tanecik çözüm yok. Bu arada umut etme hocam, iOS 17.1.1'den beri böyle. Düzelmeyecek anladım artık.

Hocam bizim evde birkaç kişi iPhone kullanıyor, hepsi de 14 ve 15 serisi. Onların telefonunu elime alınca 60Hz'den 120'ye geçmiş gibi oluyorum, oysa benimki de 120. ana ekranda, sosyal medyada ekranı kaydırırken, klavyeyi kullanırken, dinamik ada animasyonlarında bir sürü takılma-kasma yaşıyorum.

Telefonu aldığımdan beri gelen tüm güncellemeleri anında kurdum. Betalar dahil. DFU modda sıfırladım, recovery yaptım. Reddit'deki önerileri denedim. Düzelecek gibi değil.

Aynı sorun hocam ya. Bu nedir arkadaş bizim kaderimiz de bir şeyler var herhalde. İlla Android'e geri dönmemi mi istiyor ne istiyorlar ya. Hocam sizin sorun çözülürse bize de lütfen yazın nasıl çözüldüğünü falan.

Ben ilk telefonu aldığım zamanlar iOS 17.2.1 de falandım, öncesini görmediğim için yorum yapamam fakat bu sorunu herkes yaşamıyor. Dediğim gibi evde aynı telefon aynı sürüm çok seri akarken, animasyonları vs daha iyiyken bu telefon niye böyle anlamış değilim.
Hocam iOS 16 ve öncesi Apple telefonları saat gibi akıyordu. İnanılmaz bir düşüş oldu öyle söyleyeyim. S24 Ultra alıp geçmek lazım.

Öncelikle kasıyor mu ya da çok mu takıntı yaptım emin değilim, belki de psikolojiktir.
Ama gerçekten bazen telefon akıcı bazen kasıyor geliyor gözüme.
Ayrıca ekran kaydında kastığının görünmemesi gibi bir durum olabilir mi?
60GB'dan fazla boş yer var.
Bir defa cihazı ayarlardan sıfırladım Android telefonumdaki veriyi aktarmak için kurulum ekranına ulaşayım diye.
Arka planda uygulama yenileme kapalı.
Oyunlarda falan da kasmıyor. Sadece arayüz ve uygulama açılış kapatışlarında.
1- sizce videoda kasma var mı? Veya kasıyor olma ihtimali var mı? Takıntı yapmış olabilir miyim?
2- kasıyorsa ne yapmalıyım? İade edemem veya Apple servisine veremem Max telefoncuya götürebilirim.
3-arayüzdeki FPS'i görüntüleyebilmem için bir uygulama vs. var mı?
4-güncelleme beklesem çözülür mü? Genel bir sorun olabilir mi? Sürümüm 17.2.1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

60 hz cihaza gore normal gibi duruyor. 120 hz cihazdan gecis yaptiysaniz kasiyor gibi gelmesi normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı