54 bin o cihaz için güzel fiyat, kırık veya değişmiş parça gibi durum yoksa alın.
Cizikleri sorun etmeyecekseniz mantikli duruyor.
@Sencrom evet satarken sokar. Siz kilifla kullanirken belli olmasa bile ileride para amaciyla kullanacaksaniz mantikli olmaz maalesef.
54'e kadar düşüyorsa iyi.
Fiyat gayet iyi.
Kamerada o kadar çizik varsa ben almam.Düşecek hocam bana bıraktı fiyatı hatta belki 53 de olur ama kozmetik açıdan 10/4 belki 5'dir.
Hocam 7-8 tane çizik çerçevede artı olarak arka kameradada 2 kamerasının yuvarlak çerçevesinde derin çizikler vardı ileride satarken vs gene sıkıntı yaşar mıyım?
Yine minimum 50'ye gider diye düşünüyorum.Düşecek hocam bana bıraktı fiyatı hatta belki 53 de olur ama kozmetik açıdan 10/4 belki 5'dir.
Hocam 7-8 tane çizik çerçevede artı olarak arka kameradada 2 kamerasının yuvarlak çerçevesinde derin çizikler vardı ileride satarken vs gene sıkıntı yaşar mıyım?
Kamerada o kadar çizik varsa ben almam.
50 ye gider hocam değişen yok kırığı yok 18 ay garantisi var %97 pil sağlığı varYine minimum 50'ye gider diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.