iPhone 15 vs Samsung S24+

HeBoebix

Centipat
Daha fazla  
6 senedir Android kullandığımdan IOS'a geçmek istiyorum. Fakat S24+ daha ucuz bir telefon olduğu için ikilemde kaldım. Ayrıca Samsung'un tasarımı hiç hoşuma gitmiyor ve ekran bana göre bence biraz büyük. iPhone 15 128 GB almayı düşünüyorum. Her ne kadar ekran 60Hz olsa da çok bir sorun olacağını sanmıyorum. iPhone 15'in 6.1 inç olması almam için bir sebep daha. Konu açmanın sebebi sizce alınır mı? Alınırsa telefon kaç sene kasmadan götürür? 6 GB RAM yeterli midir sizce?

6 GB RAM iOS tarafında yeterli. Bence de Samsung telefonlar büyük ve hoş değil. Küçük telefon için düz model ya da Pro model iPhone alınabilir. iPhone 15 bence alınır fakat ekran kaybı büyük ne yazık ki. En azından gidip yerinde inceleyip bence ona göre karar verin.

6 senedir Android kullandığımdan IOS'a geçmek istiyorum. Fakat S24+ daha ucuz bir telefon olduğu için ikilemde kaldım. Ayrıca Samsung'un tasarımı hiç hoşuma gitmiyor ve ekran bana göre bence biraz büyük. iPhone 15 128 GB almayı düşünüyorum. Her ne kadar ekran 60Hz olsa da çok bir sorun olacağını sanmıyorum. iPhone 15'in 6.1 inç olması almam için bir sebep daha. Konu açmanın sebebi sizce alınır mı? Alınırsa telefon kaç sene kasmadan götürür? 6 GB RAM yeterli midir sizce?
Hocam SAMSUNG markası Galaxy S24+ telefonunu büyük ekran sevenler için yapıyor zaten. Galaxy S24+'ın büyüklüğü seni rahatsız ettiyse Galaxy S24 alabilirsin. Plus (+) olmayan modeli al.

iPhone 15 iOS istiyorsan alınabilir.

24+ çok daha iyi bir cihaz. Fakat istenirse düz 25 veya 24 alabilirsiniz (fiyat olarak yakın gördüm ama siz daha iyi bilirsiniz). Eğer Apple üzerinden ekosistem falan kurmayacaksanız gerek yok bence düz 15 almaya. Ekranı sorun etmeseniz de şu bir gerçek ki 60Hz artık standart olmaktan çıktı. Boşu boşuna düşük Hz'e sahip bir telefon almak istemezdim ben.

Tabi ki sizin fikirleriniz daha önemli bu konuda.

Ekran büyüklüğünden rahatsızsanız, (ki öylesiniz) ve Exynos işlemci yerine Snapdragon işlemci almak istiyorsanız (ki SD 8 Elite sizi uçurur) Galaxy S25, Galaxy S24 yerine tercih edilebilir.

Hocam Samsung markası Galaxy S24+ telefonunu büyük ekran sevenler için yapıyor zaten. Galaxy S24+'ın büyüklüğü seni rahatsız ettiyse Galaxy S24 alabilirsin. Plus (+) olmayan modeli al.

iPhone 15 iOS istiyorsan alınabilir.

S24'te 8 GB RAM Plus'ta ise 12 GB RAM var. Ekran çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu da işin içine dahil olunca Plus daha cazip geliyor. Ama çok büyük. iPhone 15 gibi bir telefona ise 54 bin lira vermek bana bayağı saçma geliyor fakat iPhone istiyorum ve daha sonra pişman olur muyum bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı