iPhone 15'in boyası soyuluyor

THH aslında çok şey yapabilir. Apple ayıplı mal satıyor. Garantisi beni ilgilendirmiyor diyor. MediaMarkt ürünü iade almıyor üzerine farklı birisinin bilgileriyle bana fatura kesiyor. Bunları belirttim. Olumlu bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.
Kısa sürede olduğu için belki bir şey yaparlar. Umarım değiştirirler.

Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım ancak herhangi bir servis kağıdı almadım telefonda Apple bunu zaten kabul etmeyecek denildiği için direkt hakem heyetine başvurdum bu sıkıntı çıkarır mı?

@palamutyaşar Hocam bu konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı acaba bu hakem heyeti başvurusnda Apple mı MediaMarkt mı yazılmalı

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Bundan 13 gün önce aldığım iPhone 15 de boyalar anlamlandıramadigim bir sekilde nokta nokta cikmaya basladi. Sizce telefonu garantiye versem değişim karari çıkar mı veya hangi yolu izlerler?

Eki Görüntüle 1974404
Durup dururken mi oldu bunlar ? Herhangi bir kılıf kullandın mı ? Darbe aldı mı ?

Hakem eyetine başvurunda Apple yazmalı, servis kağıdın olsaydı daha hızlı ilerlerdi ama önemli değil. Seni önce arabulucuya yönlendirecekler, ara bulucu aracağıyla avukatlarıyla görüşeceksin ilk görüşme de müvekkilim ile görüşüp bilgi vereceğim diyor(oyalama taktiği) ikinci görüşmede kullanıma bağlı eskime müvekkilim sorunun bizden kaynaklı olmadığını belirtiyor deyip anlaşmaya varmıyor.

Sonrasında ne yapman lazım;
Arabulucudan anlaşma olmadığına dair kağıdı alıp tüketici heyetine ve/veya mahkemeye başvurman lazım dilekçe yazdırıp ver çok büyük olasılık kazanırsın ama biraz meşakkatli, ben şahsen 13 de vaktim olmadığı için tam mahkeme aşamasında durdum yoksa açacaktım. Vaktiniz varsa mutlaka açın, insanlar bu paraları kolay kazanmıyor gidip saçma sapan bir bahane ile değişimi reddedemezler.

Tek sorun boya mı hocam cihazın ekranı çıkmış.
1697321449477.png

1697321590438.png

Hakem eyetine başvurunda Apple yazmalı, servis kağıdın olsaydı daha hızlı ilerlerdi ama önemli değil. Seni önce arabulucuya yönlendirecekler, ara bulucu aracağıyla avukatlarıyla görüşeceksin ilk görüşme de müvekkilim ile görüşüp bilgi vereceğim diyor(oyalama taktiği) ikinci görüşmede kullanıma bağlı eskime müvekkilim sorunun bizden kaynaklı olmadığını belirtiyor deyip anlaşmaya varmıyor.

Sonrasında ne yapman lazım;
Arabulucudan anlaşma olmadığına dair kağıdı alıp tüketici heyetine ve/veya mahkemeye başvurman lazım dilekçe yazdırıp ver çok büyük olasılık kazanırsın ama biraz meşakkatli, ben şahsen 13 de vaktim olmadığı için tam mahkeme aşamasında durdum yoksa açacaktım. Vaktiniz varsa mutlaka açın, insanlar bu paraları kolay kazanmıyor gidip saçma sapan bir bahane ile değişimi reddedemezler.
MediaMarkt yazsada bişey değişceğini sanmıyorum aynı yola çıkıyor bence eğer gerekli ise apple olarak değiştireyim

Tek sorun boya mı hocam cihazın ekranı çıkmış.
Eki Görüntüle 1977625

Eki Görüntüle 1977627
Kırılmaz ekran hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı