- Makaleler
- 1
Hocam Samsung ekosistem ürünleriniz varmış alabilirsiniz.
En mantıklısı. Hem aksesuar cihazlarla uyumlu olur hem daha iyi cihaz almış olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
Evet alamadım buluştuğum adam bana hatta kaç kere belirtmeme rağmen ben iPhone 15 Pro sandım dedi yok neymiş 15'in sıfırı 40k imiş iPhone Pro ile S25 aynı fiyatmış yok böyle bir şey TAA bir de gittim yok ya rezillik.
Hocam IP15 ile sorun yaşıyorsanız 2.elde satması zor olmaz fazlada değer kaybetmez diye düşünüyorum. İP15 sorun olmuyorsa kullanmaya devam edin bir şey olmaz. Ne diyeyim yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
Yok hocam ben bunu kullanmaya devam edeceğim madem öyle gider saati de değiştiririm uzun süre kullanır sonra satarım.
Ya bizim ülkedekileri anlamıyorum bu ne Apple sevdası Allah aşkına tamam iyi hoş ama bu kadar da olmaz ya.
Millet telefonları kullanmak için değil de ticaret için kullanıyor.
Ben iPhone 15 ve S25 arasında kaldım. iPhone 15 almak istiyordum siz kullandığınızdan dolayı soruyorum iPhone 15 nasıl bir cihaz.
Ben iPhone 15 ve S25 arasında kaldım. iPhone 15 almak istiyordum siz kullandığınızdan dolayı soruyorum iPhone 15 nasıl bir cihaz.
Kesinlikle S25 tercih etmelisin gerek uzun güncelleme alması gerek donanım olarak farkları kesinlikle almanı tavsiye ederim.
Tabii ki ekosistemin varsa Apple tercih edebilirsin.
Ben yeni s25 aldım, kamera performansından çok memnunum sadece lens kalitesi bakımından hala ön kameradan bir tık daha önde iphone ve sosyal medya optimazsyonunda yine o şekilde. Ama yine de s25 hiçbir uygulamada Drop yemiyor zaten.Ekosistem yok hatta Samsung'un sitesinden alacağım hem kulaklık hem saat bir de S25 iPhone 15 fiyatına gelecek resmen ekosistem oluşucak Samsung'un
iPhone 15 ile S25'in kamerasında fark var mı hangisi daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.