iPhone 16 Pro beklenir mi?

Hocam 1.5 seneden sonra ilk gunku performansini kaybediyor ne kadar pahali cihazlar olsalar da ve satinca yeni model almak istediginizde aradaki fark cok aciliyor. Bence bütçe var ise 2 ya da 3 modelde bir yukseltilmeli. Hem batarya uzecek duruma gelmemis olur hem de cihaz.

Bir arkadaşım hala 11 Pro Max kullanıyor. Çok memnun cihazdan. Sadece pil sağlığı %65 olduğu için sıkıntı onu da değiştireceğini söyledi.

Ben genelde elektronik esyalari Amazon - Hepsiburada disindan almiyorum hocam. Ozellikle Amazon'dan almaya ozen gosteriyorum, musteri hizmetleri cok iyi.

Hocam burada satıcı kim acaba?

Bir arkadaşım hala 11 Pro Max kullanıyor. Çok memnun cihazdan. Sadece pil sağlığı %65 olduğu için sıkıntı onu da değiştireceğini söyledi.
Elbette benim de arkadaslarimdan 11 pro max kullanan var ve performanslari gayet yeterli. Anlatmak istedigim cihazlarin yavaslamasi degil, ilk zamanki performanslarini normal olarak kaybetmeleri.

Hocam burada satıcı kim acaba?
Amazon hocam, guvenip alabilirsiniz.

Beklenir bence. Döviz bu denle giderse de 85 falan olmaz fiyatı 75-78 arası olur diye tahmin ediyorum. 15 Pro= 14 Pro s eski adlandırmayla. Tabii ki uzun yıllar götürecek cihaz ama 16 Pro güzel yeniliklerle gelecek.

256 GB alacağımı yazdım 256 GB iPhone 15 Pro şu an 80 bin lira Apple da.

Thermal yönde geliştirmeler olacak, bu bile yeterli bir sebep beklemek için.

Ben de beklesem mi diye düşünüyorum. 13 var şuan işimi görüyor aslında ama büyük ekrana geçmek istiyorum. 16 Pro Max kaç civarı çıkar acaba? 15 pro max fiyatı gibi çıkma ihtimalinden dolayı bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı