ProfesorTesla
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ben de sana zaten 6.1inçlik telefonun 60hz tabi daha düşük bataryası ile nasıl s24udan başarılı oluyor onu anlamadım diyorum. Benim emoji attığım mesaj o 16 24udan başarılı dedin diye emoji atıyorum. Adam üniversitedeyim dediği için s24u daha iyi olur diyorum. Fikrimi belirtiyorum, sen diyorsun emoji atan arkadaşlar diyip 16 pro max karşılaştırma videosu atıyorsun. Sana katılmak zorunda mıyım hayırdır birader? Emojiler süs diye mi var? Düz 16 videosuna pro max atıp haklı çıkmaya çalışıyorsun. Bir de para atayım diyorsun attığın da para olsa. Adam soru sormuş katılıklarıma like atmışım katılmadıklarıma dislike bana burada ağlıyorsun yok 16 pro max s24udan daha iyi diye Adam sana 16 pro max mi soruyor? Düz 16 sormuş oyun oynasa bile 6.1 inç ekranlı 60hzli telefonda ve diplerde gezen batarya ile mi oynamak ister yoksa qhd ekran sunan 6.8inç ve büyük batarya ile mi oynamak ister bunu da kendine sor biraz. İyi akşamlar.3 mesajımda S24 ultra genel olarak oyun dışında 16'dan daha başarılı demişim. Yav yok bulamadım öyle bir mesajımı. Git 16 al, 16 daha başarılı dediğim 1 mesajımı bul sana 100 lira göndereceğim söz.