iPhone 16 mı S24 Ultra mı?

• Konuyu başlatan mtsn6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 6.685
3 mesajımda S24 ultra genel olarak oyun dışında 16'dan daha başarılı demişim. Yav yok bulamadım öyle bir mesajımı. Git 16 al, 16 daha başarılı dediğim 1 mesajımı bul sana 100 lira göndereceğim söz.
Ben de sana zaten 6.1inçlik telefonun 60hz tabi daha düşük bataryası ile nasıl s24udan başarılı oluyor onu anlamadım diyorum. Benim emoji attığım mesaj o 16 24udan başarılı dedin diye emoji atıyorum. Adam üniversitedeyim dediği için s24u daha iyi olur diyorum. Fikrimi belirtiyorum, sen diyorsun emoji atan arkadaşlar diyip 16 pro max karşılaştırma videosu atıyorsun. Sana katılmak zorunda mıyım hayırdır birader? Emojiler süs diye mi var? Düz 16 videosuna pro max atıp haklı çıkmaya çalışıyorsun. Bir de para atayım diyorsun attığın da para olsa. Adam soru sormuş katılıklarıma like atmışım katılmadıklarıma dislike bana burada ağlıyorsun yok 16 pro max s24udan daha iyi diye Adam sana 16 pro max mi soruyor? Düz 16 sormuş oyun oynasa bile 6.1 inç ekranlı 60hzli telefonda ve diplerde gezen batarya ile mi oynamak ister yoksa qhd ekran sunan 6.8inç ve büyük batarya ile mi oynamak ister bunu da kendine sor biraz. İyi akşamlar.

İkinci el kesinlikle almam kimseye güven olmuyor.

Bende 16ya yakınım ama S24 almayıp ne kaybederim onu bilmiyorum.
Ciddi bir kayip olmaz fakat benim fikrim olarak duz seri 16'nin 60hz olmasi ciddi bir eksiklik fakat isletim sistemi konusundan 16'nin ciddi bir artisi da var, ikisi de kotu cihaz degil sadece 16 biraz fp degil.

Eğer iki cihazı karşılaştırıyorsak S24U ekran, kamera, batarya, uzun vade, dayanıklılık gibi birçok şeyde önde zaten üniversitede kalemide kullanışlı yani S24U alırsan keşke 16 alsaydım diyeceğin bir esprisi yok ama 16 alırsan keşke s24U alsaydım diyeceğin şeyler var ama eğer AirDrop sizin günlük hayatınızda ciddi önem taşıyorsa zaten IP16 alın ekosistem için.

Normalde Samsung önerirdim ancak ekosistem için iPhone alınabilir. Ayrıca 16 alma, 15 al neredeyse aynı şey.

15 sorunlu, 16 daha iyi olur.

Eğer iki cihazı karşılaştırıyorsak S24U ekran, kamera, batarya, uzun vade, dayanıklılık gibi birçok şeyde önde ama eğer AirDrop sizin günlük hayatınızda ciddi önem taşıyorsa zaten IP16 alın.

15 lerde ne sorunu vardı hocam? düz olanda mı? pro ve pro maxlerde bahsedilen ısınma sorunu mu?

15'lerde ne sorunu vardı hocam? Düz olanda mı? Pro ve Pro Max'lerde bahsedilen ısınma sorunu mu?

Yazılım ile çözülenden bahsetmiyorum genel ısınma ve verimsizlik sorunu. Aynı zamanda ön kamera ve focus olarak sorunlar yaşayabiliyor. Pil sağlığı anormal hızda düşüyor.
Pro Max'lerde bu durumu daha az hissedersin kasadan dolayı ama özellikle düz model yüke binince aşırı ısınıp aşırı verimsiz güç tüketiyor bu da pil sağlığını etkileyebiliyor. Kamerada sorunlar yaşayabiliyor. 15 serisi ara seri gibi bir şeydi. İşk çıktığında bile hayır yoktu ısınıyordu, yazılımla çözmeye çalıştılar az düzelttiler ama kötünün iyisi oldu.

iPhone 16 tasarımıyla olsun, markasıyla olsun, işletim sistemiyle olsun daha premium ve stabil duruyor.
S24 Ultra'da çok güzel özellikle Zoom yapma olayı mükemmel ama ben olsam iPhone alırdım çünkü Android sevmiyorum.

Her iki telefonda da hiçbir konuda pişman olmazsınız her işinizi çok uzun yıllar görebilecek cihazlardır. İstediğinizi alın.

Eğer iki cihazı karşılaştırıyorsak S24u ekran, kamera, batarya, uzun vade, dayanıklılık gibi birçok şeyde önde zaten üniversitede kalemide kullanışlı yani S24u alırsan keşke 16 alsaydım diyeceğin bir esprisi yok ama 16 alırsan keşke S24u alsaydım diyeceğin şeyler var ama eğer AirDrop sizin günlük hayatınızda ciddi önem taşıyorsa zaten IP16 alın ekosistem için.

S24'te kalem olması işime yaramaz zaten IPad'im yanımda oluyor hep ama keşke S24 alsaydım diyeceğim özellikleri söylersen iyi olur.
120Hz, büyük ekran dışında.

iPhone 16 tasarımıyla olsun, markasıyla olsun, işletim sistemiyle olsun daha premium ve stabil duruyor.
S24 Ultra'da çok güzel özellikle Zoom yapma olayı mükemmel ama ben olsam iPhone alırdım çünkü Android sevmiyorum.

Her iki telefonda da hiçbir konuda pişman olmazsınız her işinizi çok uzun yıllar görebilecek cihazlardır. İstediğinizi alın.

Evet dediğin doğru S24'ün özellikleri hoşuma gidiyor ama telefonun dış görünümü premium durmuyor normal bir Android alıyormuşum gibi geliyor.

S24'te kalem olması işime yaramaz zaten IPad'im yanımda oluyor hep ama keşke S24 alsaydım diyeceğim özellikleri söylersen iyi olur.
120Hz, büyük ekran dışında.

Evet dediğin doğru S24'ün özellikleri hoşuma gidiyor ama telefonun dış görünümü premium durmuyor normal bir Android alıyormuşum gibi geliyor.

Kamerayı ne seviyede kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı