IPhone 16 Pro Max vs S24 Ultra vs S25 Ultra

Şu an için hiçbirini tercih etmem, beklerim ve 17 Pro serisini alırdım. Ciddi atılımlar bekleniyor ve nihayet tasarım değişecek.
Bu 3 cihaz arasından S25U seçerdim bugün için. Sebebi ise 14 Pro'dan geçen biri olarak en azından ekranda, kamerada beklediğim atılımlar var. Aynı zamanda yapay zekayı da çok başarılı bir şekilde kullanabiliyorum.

Benim için işlemci ve dahili GPU ile uyumlu çalışması. Renderda ve oyunda kat ve kat daha iyi Samsung. En azından 1 tuşa ihtiyacı yok😀

Kat kat daha iyi kismini aciklayin gorelim yogun stress testinde pixel 9 bile S24 ultradan daha cok dayaniyor S25'in daha testi cikmadi onu cikinca gorecegiz her şey saf guc demek degil.
Duzgun bir sekilde tartisalim bence bir tuşa ihtiyacı falan yok çocukca cumleler.

Kişiselleştirme, yapay zekası, kusursuza yakın ekran-kamera-batarya üçlemesi ve çok çok daha F/P olması nedeniyle S25U seçerdim.
Ekleme yapayim, bu yorum iPhone 16 Pro Max kötüdür demek değil.

Son düzenleme:
Kat kat daha iyi kismini aciklayin gorelim yogun stress testinde pixel 9 bile S24 ultradan daha cok dayaniyor S25'in daha testi cikmadi onu cikinca gorecegiz her şey saf guc demek degil.
Duzgun bir sekilde tartisalim bence bir tuşa ihtiyacı falan yok çocukca cumleler.

Dostum işlemci ve GPU hızları oyun testleri süreleri hemen hemen çoğu yurt dışı yi kanallar paylaştı bakabilirsin. iPhone 16 Pro Max kötü değil ama S25 Ultra danda iyi değil.

Türkiye'de S25 Ultra. Yurt dışında kesinlikle IP.

@Scania R730 v8 yurt dışında iyi olmasının sebebi Samsung daha pahalı Apple'dan ama Türkiye'de tam tersi ondan öyle dedi arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı