iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

Tyelka

Picopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki ön sipariş ile iPhone 16 Pro çıktı. Ben şu anda S20 FE kullanıyorum veya S24 Ultra ya da iPhone 16 Pro alacağım. Genel araştırmalarıma göre S24 Ultra'nın çok ileri düzey olduğu ve iPhone telefonların çoğu kulvarda geride kaldığı yönünde içerikler gördüm. Bu zamanda telefonu sık sık değiştiremiyoruz maalesef. Gerçekten telefonlar hakkında yardımcı olabilecek birisi bu zamanda iPhone ve Samsung telefonlar içinden en iyi telefon hangisi? Bana bir sıralama yaparsanız çok sevinirim. Şu anda alınabilecek en iyi telefonu arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

S24 Ultra'nın çok ileri düzey olduğu ve iPhone telefonların çoğu kulvarda geride kaldığı yönünde içerikler gördüm.
Bunla ilgili kaynaklarınızın ne olduğunu merak ediyorum.

Eğer yenilik istiyorsanız 16 Pro'ya geçin. Aynı yerden devam isterseniz de s24 Ultra'dan devam edebilirsiniz. İkisi de birbirinden güzel telefonlar. Marka fanatiği gibi sadece o alınır sadece bu alınır kafasında olmaya gerek yok ama telefonunuzun değerini daha iyi korumasını istiyorsanız iPhone alabilirsiniz.

Merhaba iPhone 16 Pro günlük kullanım için en ideal model eğer kalemle işiniz yoksa Ultra serisi tercih etmeniz mantıksız olacaktır.

Biliyorsunuz ki ön sipariş ile iPhone 16 Pro çıktı. Ben şu anda S20 FE kullanıyorum veya S24 Ultra ya da iPhone 16 Pro alacağım. Genel araştırmalarıma göre S24 Ultra'nın çok ileri düzey olduğu ve iPhone telefonların çoğu kulvarda geride kaldığı yönünde içerikler gördüm. Bu zamanda telefonu sık sık değiştiremiyoruz maalesef. Gerçekten telefonlar hakkında yardımcı olabilecek birisi bu zamanda iPhone ve Samsung telefonlar içinden en iyi telefon hangisi? Bana bir sıralama yaparsanız çok sevinirim. Şu anda alınabilecek en iyi telefonu arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Vallahi hocam istediğiniz şey özgürlükse S24 ultradan devam edin.

Telefonun donanımına değil de işletim sistemine bakıyor sizin tercihiniz. Çünki iki telefon da kendi ekosistemlerinde olabilecek en iyi cihazlar şuan için. Hangi işletim sistemi işinizi daha iyi görecekse ona yönelin.

Her ikisi de en üst model cihaz. Birinin diğerine kıyasla "Öyle bir özelliği var ki diğer cihazı yalan ediyor." diyebileceğimiz bir özelliği yok.
Su noktada tamamen kişisel tercihlere giriyor konu. Yeni bir şey deneyim diyorsanız 16 Pro ile IOS'u deneyebilirsiniz. Eğer alıştığım şeyin en iyisiyle devam edeyim derseniz S24 Ultra almalısınız.

En önemli fark aralarında 26k var ben olsam o farkı vermezdim S24 ultranın verdiği şeyler fazlasıyla götürür 7 sene zaten güncel kalacak. 16 Pro da çok üst telefon ama 83K fazla geldi biraz kişisel tercih ikisi de çok iyi telefonlar.

S25 Ultra'yı bekleyin bence Samsung candır. Ve de iPhone Samsung'un birçok özelliğini geriden takip ediyor. Mesela ekranı ikiye bölüp aynı anda iki uygulama açma özelliği IPhone'a daha yeni geldi fakat Samsung'da bu özellik yıllardan beri vardı. Always on Display özelliği de aynı şekilde Samsung yıllardan beri kullanıyorken bu özellik iPhone 14 ile beraber geldi.

Birbirine yakin cihazlar ama ben 16 pro dusunurdum. Fiyat performans derseniz s24 ultra. Apple bir suredir cihaz cikartmasa daha iyi bence, Samsung aliskanliginiz varsa S24 Ultra cok iyi cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı