iPhone 16 vs S25

Vallahi bencesizi sencesini bilmem ama her şey paralel animasyon kalitesinden ibaret sizin dediğiniz gibi olsaydı originos 30 hz> 120 Hz iOS bile derdik çünkü çinliler bu işi artık düşündüğünüzden de ileriye çekti. IPhone'da da Android'de de 60 Hz 60 Hz bu değişmez ama pixel başına düşen animasyon yetersiz kalınca tabii ki size 50 Hz gibi gelebilir ama 60 Hz olduğunu değiştirmez madem 90Hz'e yakın bir deneyim yaşatıyor size misal IP 15 neden 75 FPS alamıyor? Çünkü FPS kilidi 60 da ekranı 60 Hz yani olay animasyon ve algı umarım anlarsınız.
Önemli olan benim nasıl algıladığım ve nasıl hissettirdiği zaten , kaç hz olduğu değil.

Sizin Apple takıntılarınıza bir şey diyemem tercihiniz ama rasyonel sonuçlar değişmez benim gözümde S25 Plus bile 16Pm'den akıcı ve güçlü bir cihaz.

Sizin de Samsung sevdaniz gozumu yasartti.

Hangi kanaldan izliyorsunuz bilmiyorum ama benim izlediğim testlerde de 9 Pro XL takılmaya başlıyor ve de ne bu Samsung düşmanlığı anlamış değilim önce herkes performans önemli değil diyor sonra Samsung'un en küçük hatasında göstermeye yer arıyor.

Yabancı kaynaklara bakarsanız anlarsınz Samsung düşmanı falan değilim ama S24 ultrayı çok güçlü sorunsuz bir cihaz olarak gösteriyorsunuz daha testleri yapılmamış uzun kullanım konusunda hiçbir test olmayan Samsung en zamanlarda çıkardığı en özensiz seri hakkında S25+ iyidir 16pm falan diyorsunuz nedir sizin Samsung sevdanız?

Son düzenleme:
Ekosistemden dolayı iPhone öneriyorum. Her iki telefonda çok güçlü cihazlar standart bir kullanıcı için her türlü yeter ama ekosistem dışına çıkmayın bana kalırsa. Aralarında tabi farklar var kimi yönden iPhone iyidir kimi yönden samsung.

Yorumlarınız için teşekkürler S25 almaya karar verdim. Arayüz ve ön kamera harici neredeyse her konuda S25 gözüme daha iyi geldi.
Düz s25 yerine s24+ öneririm tabi yaz başı fiyat nasıl bilemem ama şu an için s24+ işlemci harici daha iyi tabi daha güncel cihaz ve işlemci önemliyse s25 mantıklı olur hayırlısı olsun.

Ben o parayı vermem, testler falan da umurumda değil,

Benim için S25'i alınabilir yapacak fiyat 43, 44 olduğu an gider ekstra 6K koyar iPhone 15 alırım umurumda bile olmaz 60Hz olması.

43'e düşerse S25 alırım.

Dediğim gibi A18 ile gelecek olan SE4 40-45 arası bir fiyatla geleceği ve S25'inde 40'ın altına düşmeyeceğini, keza iPhone 15'inde daha ucuz olmayacağını varsayarsak bütün bu cihazların fiyatları gereksiz ve önemsiz, çıkınca SE4 alacağım zaten.

Uzun süre oldu fakat merak ettiğim bir konu var.

SE4 ile iPhone 16'nın kamerada tek farkı geniş açı mı olur yoksa Apple ucuz diye 48MP tek kameraya da downgrade atar mı sizce. Çünkü benim için kamera gerçekten önemli almışken 4 sene kullanmak isterim.

Uzun süre oldu fakat merak ettiğim bir konu var.

SE4 ile iPhone 16'nın kamerada tek farkı geniş açı mı olur yoksa Apple ucuz diye 48MP tek kameraya da downgrade atar mı sizce. Çünkü benim için kamera gerçekten önemli almışken 4 sene kullanmak isterim.

Ana kamerası aynı olacak, var olan tek kamera aynı olacak yani.

Farklar geniş açı ve tasarım, dinamik ada vs, kozmetik farklı olacak ve geniş açı kamerası olmayacak, iPhone 14 fiyatına alacaksın, bence gayet mantıklı.

Açıkçası iPhone 16 60 Hz'i saymazsak daha üstün bir telefon gözümde. Samsung'un S25 serisini almayarak tepki verilmesi taraftırıydım ben ama yine de iyi cihaz fiyatını değerlendirince. Her ne kadar Samsung'da fiyat konusunda uçsa da.
Ana kamerası aynı olacak, var olan tek kamera aynı olacak yani.

Farklar geniş açı ve tasarım, dinamik ada vs, kozmetik farklı olacak ve geniş açı kamerası olmayacak, iPhone 14 fiyatına alacaksın, bence gayet mantıklı.
Sn. Apple analisti ve fanboyu konu sahibi Samsung almış. Apple maaşınızdan kısacak mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı