iPhone 16 vs S25

Eğer aldığınız cihazı bir süre sonra satacaksanız iPhone almanız daha mantıklı olur ancak uzun bir süre kullanacağım derseniz S25 daha iyi bir seçim. Çünkü S25'teki çipset Android cihazlarda kullanılan en iyi çipsetlerden biri. Yani uzun bir süre yavaşlama vs. hissetmezsiniz. 60 Hz 120 Hz farkına girmiyorum bile, çünkü fark oldukça belirgin.

2 sene sonra değişirim yüksek ihtimalle bütçeme bağlı 3 sene kullanıp da değişebilirim ama 5 seneyi falan görmem hiçbir şekilde yani 2 buçuk 3 sene bütçem fazlaysa daha uzun kullanırım daha iyi bir şey almak için.

İphone 16 benzer fiyatlara alınacaksa bence kesinlikle tercih edilir
Bir kere uzun süre stabil kullanacaksın yıllar sonra bile.
Malzeme kalitesi daha iyi ve uzun ömürlü olacak. İşletim sistemi zaten mükemmel ve güvenilir.
s25 ile benzer fiyatlarda olmasaydı veya internetten alınsaydı Mantıklı olan 46 bin civarına S25 alınmasıydı.

iPhone 16 benzer fiyatlara alınacaksa bence kesinlikle tercih edilir.
Bir kere uzun süre stabil kullanacaksın yıllar sonra bile.
Malzeme kalitesi daha iyi ve uzun ömürlü olacak. İşletim sistemi zaten mükemmel ve güvenilir.
S25 ile benzer fiyatlarda olmasaydı veya internetten alınsaydı mantıklı olan 46 bin civarına S25 alınmasıydı.

Arada 15 bin TL olsa 2. el piyasasına rağmen S25 tercih ederdim.

iPhone seçenlere bir sorum var. iPhone 16 modelinin hangi özelliği Samsung S25'ten kat kat iyi? Söylesenize? Kamerası fazla olması mı? Kasa rengi mi? 60Hz Ekran var yıl 2025 yüz binlerce para vermeye israf denir. Ve hala diyorlar iPhone en iyi saysana özellik neyi iyi neyi? Sırala bana hepsini.

60 Hz benim için sorun değil aslında çok eskiden de 60Hz kullanıyordum.

Konu 60Hz 120Hz 180Hz olması değil konu 60Hz telefona o kadar para verilmeyeceği. Ama sen boşa para harcamaya ve pişman olmaya meraklıysan ben iPhone al derim çünkü insanlar iPhone 16 aldıktan sonraki pişmanlığını her yere yansıtıyor medyalara bakabilirsin. Forumdakilar boş sallamış iPhone iyi işletim sistemi iyi diye başka iyi bir yanı yok.

Cidden çok büyük fanboysunuz ve çok bilgisiz yorumlar yapıyorsunuz.

Şu an kullandığınız telefon ne bir sene daha idare eder mi sizi?

Samsung S24 Plus kullanıyorum IPhone'lerden kat kat iyi ne donma ne kasma kamera problemide yok. iPhone para israfı ama kullanışlımı gene de kullanılır ama dediğim gibi S25 gibi bir telefonla kıyaslanamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı