iPhone 5s alınır mı?

Şuraya yorum atanların hiçbiri daha iPhone kullanmamış insanlar :D
5S alınır kardeşim çok daha güncellemesi de çıkar kasmaz da. Ama alacaksan 6S çıktından sonra al bence. Hatta imkanın varsa 6S çıkarsa ve 6 ucuzlarsa 6 al. Çünkü 6 ile 5S Arasında hem performans hem de touch id olarak fark var. Kamera farkına değinmiyorum bile.

@Agab Agabseveroğulları "Şuraya yorum atanların hiçbiri daha iPhone kullanmamış insanlar :D" ne demek oluyor? Belki bunu bana demedin ama bu genellemeyi yapman yanlış. Bir senedir iPhone kullanıyorum, bu sürenin neredeyse hepsinde cihazım Jailbreak'liydi. Bir çok tecrübe edindim. Touch ID falan bunlar çok önemli şeyler değil, ben kullanmıyorum bile. Telefon alırken önemli olan şey telefonun içine sinmesi. Konu sahibi arkadaşım iPhone 5s çok güzel bir cihaz. Kullanmanı tavsiye ederim. Eğer içine sindi ise almamak için bir sebep yok. Eğer bekleyeyim, iPhone 6 fiyatı düşsün dersen bilemem. Fakat düşecekmiş gibi değil fiyatlar.

@Agab Agabseveroğulları "Şuraya yorum atanların hiçbiri daha iPhone kullanmamış insanlar :D" ne demek oluyor? Belki bunu bana demedin ama bu genellemeyi yapman yanlış. Bir senedir iPhone kullanıyorum, bu sürenin neredeyse hepsinde cihazım Jailbreak'liydi. Bir çok tecrübe edindim. Touch ID falan bunlar çok önemli şeyler değil, ben kullanmıyorum bile. Telefon alırken önemli olan şey telefonun içine sinmesi. Konu sahibi arkadaşım iPhone 5s çok güzel bir cihaz. Kullanmanı tavsiye ederim. Eğer içine sindi ise almamak için bir sebep yok. Eğer bekleyeyim, iPhone 6 fiyatı düşsün dersen bilemem. Fakat düşecekmiş gibi değil fiyatlar.
Sana demedim evet. Ama gidip teşhir ürünü inceleyip buraya yorum atan insanlar Yüzünden soru soranlar yanlış bilgileniyor. Touch id çok kullanıyorum ben. Özellikle App Store'dan uygulama alırken çok kolay iş oluyor. Güvenlik için de, telefonuma biri girmesin diyen için de hayat kurtarıyor. 5S ile 6 arasındaki touch id farkı çok bariz belli.

iPhone 4 iOS 8 almadı, en son güncellemesi iOS 7.1.2 dir. Yanlış bilgilendirmeyelim.
@Stepne hocam iPhone 4S'e iOS 8 verildi. Sizin yanlışınız var bu konuda. Hatta iOS 9'u dahi destekliyor. Performans düşüşleri elbette var işlemci, RAM gibi sebeplerden dolayı ancak Apple yine'de veriyor güncellemeyi.

Ayrıca @Kayraa dostum, senin soruna gelince, bence 5S iPhone serisi içerisinde en yakışıklı model. Bunun dışında güncelleme verilmesi konusunda endişe duymana gerek yok. Az önce de belirttiğim üzere, 4S'e bile bu kadar uzun süreli güncelleme veriliyorsa (S serisinin farkı bu) 5S'e de güncelleme yağdıracaklarından hiç şüphem yok. Ama yine de imkanın varsa arkadaşların dediği gibi ikinci el dahi olsa iPhone 6 alabiliyorsan, kaçırma derim. Sonuçta daha geliştirilmiş ve daha büyük ekranlı cihaz. Artıları bence daha fazla. Dilediğince olsun, umarım yardımım dokunur.

@Stepne hocam iPhone 4S'e iOS 8 verildi. Sizin yanlışınız var bu konuda. Hatta iOS 9'u dahi destekliyor. Performans düşüşleri elbette var işlemci, RAM gibi sebeplerden dolayı ancak Apple yine'de veriyor güncellemeyi.

Ayrıca @Kayraa dostum, senin soruna gelince, bence 5S iPhone serisi içerisinde en yakışıklı model. Bunun dışında güncelleme verilmesi konusunda endişe duymana gerek yok. Az önce de belirttiğim üzere, 4S'e bile bu kadar uzun süreli güncelleme veriliyorsa (S serisinin farkı bu) 5S'e de güncelleme yağdıracaklarından hiç şüphem yok. Ama yine de imkanın varsa arkadaşların dediği gibi ikinci el dahi olsa iPhone 6 alabiliyorsan, kaçırma derim. Sonuçta daha geliştirilmiş ve daha büyük ekranlı cihaz. Artıları bence daha fazla. Dilediğince olsun, umarım yardımım dokunur.

@ozgrylmzkcl Ben iPhone 4s'e iOS 8 verilmedi demedim zaten. iPhone 4 için söyledim. iPhone 4 en son iOS 7.1.2 sürümünü destekliyor. Lütfen dikkatli okuyun.

Kardeş açıkçası I Phone 5S çok hoş bir telefon. Ben ilk çıktığı zamanlardan aldım ve hala sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ayrıca bana kalırsa zarif ve ele çok iyi oturan bir telefon ve performans açısından bakarsak telefon Apple Store'daki oyunları, programları sorunsuz bir şekilde kasmadan açıyor.
Açıkçası bu bütün bilgileride kullanım deneyimlerimden biliyorum.. Karar senin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı