iPhone 5s alınır mı?

Bence de pes. Kronik sorunu olan model bellidir, genelleme yaparak bunu genele yayamazsın. 1500 TL'yi 5S modeline vermek mantıklı mı? Hade bakalım söyle o fiyat aralığındaki hangi telefonlardan daha iyi, örnek ver bakalım? Sırf İphone kullanıyorsun diye körü körüne savunuyorsun fanlık yapmanın alemi yok. 5S günlük kullanımda iyi telefondur, ben küçük telefon istiyorum, millete hava atmak istiyorum diyorsan buyur al. Güvenlikten bahsediyorsun görende diyecek Androidli telefonlarda güvenlik açığı var sürekli dolandırılıyorsun gibi bir algı yapmaya çalışıyorsun. Bizde bankacılık uygulaması kullanıyoruz neden zırt pırt izin istemiyor. Android modelleri de gayet uzun ömürlüdür. 5S akıl işi de o fiyat için. İster kendini kandır, ister 5S modelini yücelt, gerçekler acıdır.

4 inç kasaya sahip cihazda %60 ekran-kasa oranı mevcut ve günlük kullanımda bu ekran neyine yetecek ? Arkadaşınla Youtube'den bir video izleyelim desen arkadaşından yediğin küfürle kalırsın. O fiyata Mi5 varken 5S almak kafanızın çalışmadığının bir göstergesidir. Apple kullanmak istiyorsa o paraya iPad Air 2 veya Mini 4 alsın da İOS'dan tiksinmesin bu cihazla.

4 Ay önce 5s aldım, günlük kullanımda gayet hızlı. Facebook, instagram vs. işlerini çok rahatlıkla görüyor ayrıca internet konusunda da hiç sıkıntı çektirmiyor gayet güzel telefon alınabilir.

Nesi ile tokatlıyacak :D saçma sapan kimsenin umurunda olmayan benchmark puanlarıylamı güldürmeyin. Pratikte hepsinden daha akıcı bir telefon. Teori ile hareket edeceksek herkes 8 çekirdekli amd fx alsın intel 1 kuruş kazanmasın. Hadi hepimiz telefonlarımızın benchmarklarını kapıştıralım elimize ne geçecekse. Kimse burda 5s alanlara kafasının çalışmadığının göstergesidir diye söyleyerek hakarette bulunamaz herkes istediği marka modeli alır senin kafan çok çalışıyorsa otur bir telefon üreticisi olda senin markanı alalım.

Bundan 1 ay önceye kadar, 5S kullanmakta idim, 5-6 ay boyunca kullandım, ilk iOS deneyimim idi. 4 İnch ekran bir yerden sonra sıkıyor, sıkıyor derken benim bazen canım sıkılıyordu. :D :D Batarya olarak ortalama 4-5 saat kullanım süresi veriyor, kamerası memnun ediyordu, ama şuan alınacağını düşünmüyorum. Üstüne bir sürü model çıktı, iOS 11 ile kasmaya başlayacağını düşünüyorum. 1500TL'ye bir sürü daha iyi cihaz var, Mi5 en iyileri, ben güvenmem dersen, XA Ultra, Sony istemem dersende Galaxy C7, LG'ye güvenebilirim dersen ithalatçı G4 alabilirsin. Bende 1000TL'ye bir cihaz alacaktım, sonrasında zor bela bütçemi yükseltebildim, şimdi ise SE ve S6 Edge arasındayım. :D S6 Edge bulamazsam SE alıp geçeceğim, illa iPhone istiyorum, küçük ekranda beni sıkmaz dersen 5S alabilirsin ama dediğim gibi daha iyi cihazlar var.

Boşverin İphone fanboylarıyla uğraşmaya değmez. Gelmiş kafan çalışsaydı sende bir telefon çıkartsaydın diyor bu cümleyi söyleyen birine ne desen boş. Hala gelmiş benchmarklardan bahsediyor. Kamera, ekran, batarya olarak açık ara rakiplerinin gerisinde bir model açık ve net.

Ben 5s kullanıcısıyım. Telefonu 4 ay önce aldım ve performans olarak bir eksiklik hissetmedim ki deli gibi oyun oynayan biriyim. Sadece bataryası ve ekranı yakın fiyatlı android telefonlara göre düşük kalıyor. Söyleki ekran kalitesi kağıt üzerinde 720p bile değil. Bundan dolayır ki performans olarak gayet iyi

@Umut Özgan Ha şöyle bu arkadaşın yaptığı adam gibi kullanıcı deneyimlerinizi tarafsız bir şekilde söylerseniz böylelikle yanlış bilgilendirme olmaz. Gayet iyi bir açıklama yaptın. Ek olarak kamera olarakta başarılı değil, ön kamera rezalet. Diğer 5S kullanıcı telefonu resmen ilahlaştırdı, kullanmasak bizi kandıracak aklı sıra.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı