iPhone 5s alınır mı?

Merhabalar Iphone 5S Alınır veya Alınmaz bu konu ucu çıkmayan bir konu tartışılır bir konu.

Biliyorsunuz ekran ölçüleri küçük bir cihaz olduğu için bazı alanlarda yetersiz kalabiliyor. Hatta bayağı bir alanda.

• Kamera Yetersizliği
  • Ekran Boyutu
  • Eski Teknoloji Olması
  • Yakın Sürede Güncelliğini Yitirmesi.
Eğer benim için kamera önemsiz fazla fotoğraf video çekilmem, ekran boyutu küçükte olsa büyükte olsa benim için farketmez büyük ekranı aramam derseniz sizin için uygundur fakat biliyorsunuz ki eski teknoloji olduğundan dolayı IOS 11 veya 12 geldiğinde güncelleme desteği kesilecek. SE veya 6 öneririm

Selamun aleyküm.
Anlaşıldı hocam, o telefondan bana hayır gelmeyecek :)

Tamamen yanlış bilgilendirme. Boşuna iPhone diye bağırmıyoruz. Bütçen 5S'e yetiyorsa onu almalısın. Emin ol şuan kullandığın cihazı bidaha aramıycaksın bile. Ama biraz daha arta bilir bütçem diyorsan mutlaka 5SE almalısın. :)

Tamamen yanlış bilgilendirme. Boşuna iPhone diye bağırmıyoruz. Bütçen 5S'e yetiyorsa onu almalısın. Emin ol şuan kullandığın cihazı bidaha aramıycaksın bile. Ama biraz daha arta bilir bütçem diyorsan mutlaka 5SE almalısın. :)

Selamun aleyküm.
Şimdiki telefonuma göre onun ekranı küçük olduğu için 5S almaktan vazgeçtim.

Merhabalar Iphone 5S Alınır veya Alınmaz bu konu ucu çıkmayan bir konu tartışılır bir konu.

Biliyorsunuz ekran ölçüleri küçük bir cihaz olduğu için bazı alanlarda yetersiz kalabiliyor. Hatta bayağı bir alanda.

• Kamera Yetersizliği
  • Ekran Boyutu
  • Eski Teknoloji Olması
  • Yakın Sürede Güncelliğini Yitirmesi.
Eğer benim için kamera önemsiz fazla fotoğraf video çekilmem, ekran boyutu küçükte olsa büyükte olsa benim için farketmez büyük ekranı aramam derseniz sizin için uygundur fakat biliyorsunuz ki eski teknoloji olduğundan dolayı IOS 11 veya 12 geldiğinde güncelleme desteği kesilecek. SE veya 6 öneririm
5S İOS 11'i alacak fakat 12'yi alamayacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı